Hyppää pääsisältöön

Suklaasydän sykkii ystävälle

Julkaistu
12.02.2016 klo 07:00
Ystävänpäivä 14.2. kutsuu taas muistamaan rakasta tai ystävää. Helsinki-Vantaalta löydät hyvät suklaatuliaiset tuliaisiksi tai lahjaksi. Listasimme myös lentoasemalla nautittavat suklaaherkut.

Ravintola Bistrot Helsinki Airport tarjoaa kassoilta helposti mukaan ostettavaksi pienen suomalaisen suklaatehtaan, Goodion, raakasuklaiset herkut.

Goodion suklaat ovat luonnontuotteita ja niiden maku saattaa hieman vaihdella raaka-aineiden saannin mukaan. 48 gramman pakkauksiin pakattujen suklaiden makuja on useita, muun muassa: Blueberry, Velvet ja Citrus.

Bistrot sijaitsee terminaali 2:n vastaanottajien aulassa, joten ravintolan palveluita voivat käyttää kaikki lentoasemalla liikkuvat.

Finefoodin myymälöistä porteilla 20, 30 ja 32 löydät sydäntä sykähdyttävät suklaatuliaiset. Geishan sydämenmuotoinen lahjarasia Geisha heart (225 g), 9,95 € ja Godivan kuuden konvehdin kultainen sydän suklaakonvehtirasia Godiva coeur iconique, 9,95 €.  

Finefoodeista löydät myös lahjan vähän erikoisempienkin suklaamakujen, kuten chilin ystävälle: A Xoco dragee Chili 135 g. Muut makuvaihtoehdot: Liquorice, Passion Fruit, Mint, Orange Carrot, Créme Brulée, Nougat Salt ja cherry Vanilla. Kaikki 7,50 € / kpl.

Suklaapuoti Chocolatique (portti 34) tarjoaa laajan valikoiman erilaisia suklaita. Myynnissä on muun muassa Fazerin, Godivan, Lindtin ja Valrhonan tuotteita.

Nauti suklaaherkkuja lentoasemalla

Season’s Restaurantissa ehtii kiireinenkin syödä kunnolla, sillä kolmen ruokalajin Fast Food Meal on suunniteltu juuri lentomatkustajille. Jälkiruokana on käsintehty vadelmasuklaakonvehti. Suklaakonvehdin saa myös ostaa erikseen hintaan 2,50 €.

Lentoasemien monissa kahviloissa on tarjolla suklaaleivonnaisia ja suklaatuotteita. Suun saa makeaksi esimerkiksi Grab&Fly-kahvilassa, josta löytyy suklaamuffinsseja 3,90 €.

Cafe Torilta voit ostaa matkakumppanillesi suklaasuukon hintaan 1,00 €. Tarjolla on useita eri makuja.

Starbuckseista (Saapuvat 2A ja portti 32) saa suklaisten kylmien ja kuumien juomien lisäksi esimerkiksi suklaakakkua 8,40 €, tuplasuklaa-muffinsseja 4,20 € tai suklaa-brownien 4,20 €.

Burger Kingien (Saapuvat 2A ja portti 36) valikoimistakin löytyy suklaisia herkkuja, kuten hot chocolate brownie 2,35 € ja chocolate doughnut 1,60 €.

Unohditko tuliaiset?

Viimehetken tuliaiset ja kotiin viemiset voit saapuessasi hankkia terminaali 2:n matkatavaran luovutusauloista.

2B:ssä sijaitseva Arrival Shop tarjoaa hyvän mahdollisuuden hankkia ihan matkan lopuksi vielä ystävänpäivälahjat tai suklaatuliaiset.

Myynnissä on esimerkiksi Karl Fazerin, Tobleronen, Daimin, Lindtin ja Milkan tuotteita. Samalla voi ostaa partavettä, tuoksuja tai lapsille leluja.

2A:ssa palvelee My City Shop & Cafe, josta löytyy suklaatuliaisia.

Katso kaikki lentoaseman palvelut

Matkustus