Hyppää pääsisältöön

Syyslomaruuhkaa Helsinki-Vantaalla

Julkaistu
24.10.2017 klo 06:49
Lomailijoita on liikkeellä runsaasti torstai-iltapäivästä alkaen. Pyydämme matkustajia tulemaan lentoasemalle ajoissa torstaista maanantaihin 26.- 30. lokakuuta.

Aikaa on hyvä varata riittävästi matkatavaroiden jättöön ja turvatarkastukseen.

Helposti matkaan myös ruuhkassa: Pakkaa oikein ja varaa autolle parkkipaikka etukäteen

Kun pakkaat matkalaukkuasi, tarkista ohjeistamme, mitä voit ottaa mukaan käsimatkatavaraan ja mitä ruumalaukkuun sekä mitä tavaroita ei saa lainkaan ottaa lentokoneeseen.

Muistathan, että matkapuhelinten ja läppärien varavirtalähteet eli power bankit kuljetetaan käsimatkatavarassa. Älä pakkaa niitä ruumaan menevään matkalaukkuun, sillä sieltä ne joudutaan poistamaan.

Siirry kiellettyjen tavaroiden hakuun

Lapsiperheiden palvelut  ja yksin matkustavien lasten ohjeet saat myös sivuiltamme.

Jos tulet omalla autolla, kannattaa pysäköidä lentoasemalla joko paikoitushalliin P1, P2, P3 tai P5 tai P4-ulkoalueelle. Paikat sijaitsevat aivan terminaalien edustoilla. Lomien aikaan parkkipaikka on hyvä varata etukäteen. Näin varmistat, että voit pysäköidä haluamallesi P-alueelle.

Siirry parkkipaikan varaukseen

Varaa duty free -ostokset verkossa ja nouda ne lentoasemalta

Tiesitkö, että lentoaseman duty free -myymälät palvelevat sinua myös verkossa? Voit tarkistaa tuotteiden hinnat ja varata haluamasi verkossa. Maksa ja nouda ne valmiiksi pakattuna Helsinki Duty Freen portin 22 myymälästä.

Siirry varaa ja nouda -palveluun