Hyppää pääsisältöön

Uudistunut O’Learys ja uusi Burger King avasivat ovensa

Julkaistu
19.06.2017 klo 07:07
Lennolle lähtevän ravintolavalikoima laajeni Helsinki-Vantaalla entisestään. Remontoitu sporttibaari ja pikaruokasuosikin kolmas toimipiste avautuivat lentoasemalla.

Helsinki-Vantaalle on auennut uusi ravintola-alue porttialueen yläkertaan. Alue avasi ovensa muutaman kuukauden kestäneen remontin jäljiltä.

Suosittu sporttibaari O’Learys on saanut kevään aikana uuden ilmeen. Uusi Fenway Edition –sisustus nähdään Suomessa ensimmäistä kertaa. Penkkiurheilun ystävät voivat jälleen nauttia ennen lentoa sekä jatkuvasta urheilutarjonnasta että rennosta ravintolaruoasta.

Uutena lisäyksenä O’Learysin naapuriin avattiin Helsinki-Vantaan kolmas Burger King –ravintola. Maailmankuulun hampurilaisketjun muut toimipisteet lentoasemalla sijaitsevat non-Schengen-alueella sekä terminaalin 2 tulokerroksessa.

Remontoitu ravintola-alue löytyy kaikille lentomatkustajille avoimelta Schengen-alueelta, toisesta kerroksesta. Kulku ravintolakerrokseen on vastapäätä Pier Zero –ravintolaa, porttien 28 ja 29 välissä, tai portin 29 Arctic Barin kautta.

O’Learys on jatkossa auki joka päivä kello 6-21 ja tarjoilee myös aamiaista. Uusi Burger King on auki maanantaista perjantaihin sekä sunnuntaisin kello 10-22 ja lauantaisin kello 10-21.

Kohti entistä parempaa asiakaskokemusta

Finavia tarjoaa matkustajilleen sujuvan – ja maistuvan – lennolle lähdön. Helsinki-Vantaan uudistetusta, yli 30 kahvilan ja ravintolan valikoimasta löytyy muun muassa vegaaniannoksia, suomalaisia erikoisuuksia, tuoretta sushia sekä vaihtoehtoja kiireisille matkustajille.

Kentältä löytyy myös gluteenittomia herkkuja sekä lapsiperheiden suosikkeja.

Ruokaa ja juomaa Helsinki-Vantaalla

Lue lisää Helsinki-Vantaan palvelu-uudistuksesta

Matkustus