Ohita navigaatio

Helsinki-Vantaalle avataan Plaza Premium Lounge helmikuussa 2019

Artikkeli julkaistu
12.09.2018 klo 14:00
Non-Schengen Plaza Premium Lounge
Matkustus
Helsinki-Vantaan palvelutarjonta paranee entisestään, kun uusi Plaza Premium Lounge avataan helmikuussa 2019 osana lentoaseman mittavaa terminaalilaajennusta.

Finavia jatkaa Pohjois-Euroopan parhaaksi lentokentäksi valitun Helsinki-Vantaan asiakaskokemuksen kehittämistä. Jo valmiiksi laajaan palvelutarjontaan saadaan kaivattu lisä, kun Helsinki-Vantaalle avataan uusi sisäänpääsymaksullinen lounge yhteistyössä maailman suurimman itsenäisen lounge-verkoston, Plaza Premium Loungen kanssa. Plaza Premium Lounge avataan helmikuussa 2019, kun osana Helsinki-Vantaan kehitysohjelmaa avataan uusi keskusaukio.

”Työskentelemme ahkerasti kumppaniemme kanssa varmistaaksemme sujuvan, korkeatasoisen matkustajakokemuksen Helsinki-Vantaalla. Plaza Premium Lounge on upea lisä jatkuvasti kasvavaan palvelutarjontaamme, koska se antaa 20 miljoonalle vuosittaiselle matkustajallemme mahdollisuuden rentoutua ennen tai jälkeen lennon tai lentojen välissä non-Schengen terminaalissa”, kiittelee Helsinki-Vantaan kaupallinen johtaja Elena Stenholm Finaviasta.

Plaza Premium Lounge Entrance

Kotona poissa kotoa

Kolminkertainen ”Skytrax World’s Best Independent Lounge” –palkinnon voittaja on sitoutunut tarjoamaan matkustajille turvasataman poissa lentoaseman hälinästä.

Helsinki-Vantaan uusi Plaza Premium Lounge tarjoaa upeat rentoutumismahdollisuudet ja fasiliteetit niin lähteville, saapuville kuin vaihtomatkustajillekin. Paitsi mukavat istuinpaikat, löytyy loungesta myös keittiö, baari, suihkut, latauspisteet ja Wi-Fi, työskentelytilat ja leikkialue matkustuksen kesken rentoutumista ja rauhoittumista varten.

Plaza Premium Lounge dining

”Oli luonnollinen päätös laajentaa lounge-verkostoamme Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Suomi on tärkeä vaihtomatkustuksen keskus, koska se tarjoaa lyhimmän reitin Euroopan ja Aasian välille. Olemme innoissamme mahdollisuudesta tuoda tietämyksemme viihtymisestä lentoasemalla jo kolmanteen Euroopan kohteeseen. Tämä yhteistyö on jälleen uusi virstanpylväs globaalien tavoitteidemme saavuttamisessa”, taustoittaa Plaza Premium Groupin liiketoiminnan kehitysjohtaja Jonathan Song.

Plaza Premium Lounge toimii yli 40 kansainvälisellä lentoasemalla, mm. Abu Dhabissa, Brisbanessa, Hongkongissa, Kuala Lumpurissa, Lontoossa, New Delhissä, Roomassa, Shanghaissa, Singaporessa ja monissa muissa kaupungeissa.

Plaza Premium Lounge

Plaza premium Lounge on Hong Kong Plaza Premium Groupin lippulaivabrändi ja lentoasemalla viihtymisen pioneeri ja tien viitoittaja missionaan parantaa lentoasemakokemusta vuodesta 1998 saakka.

Uusi loungetoimija valikoitui Helsinki-Vantaan lentoasemalle Finavian järjestämän julkisen hankintakilpailutuksen tuloksena.

Liiketilat ja mainospaikat Finavian lentoasemilla