Ohita navigaatio

Suorilla lennoilla Turusta Varsovaan – Wizz Air tiedottaa jatkavansa Turun reittiverkoston laajentamista

Artikkeli julkaistu
03.09.2019 klo 14:33
Turun lentoaseman odotustilat, jossa matkustaja istuu keinutuolissa.
Matkustus
Koronaviruspandemia on aiheuttanut ennennäkemättömän tilanteen lentoliikenteeseen. Vaikutukset näkyvät tällä hetkellä muun muassa lentoreittien keskeytyksinä ja uusien reittiavausten lykkäytymisinä. Tarkista aina ajankohtaisimmat tiedot lentoyhtiön omilta sivuilta. Päivitämme ajantasaista tietoa sekä keskeytetyistä ja lykkääntyneistä reiteistä että uusista reittiavauksista Finavian uutishuoneelle, mutta emme päivitä vanhoja reittiavaustiedotteita.

Lentoyhtiö Wizz Air ilmoitti jälleen laajentavansa Turun reittivalikoimaansa. Uusi reitti Turusta Puolan pääkaupunkiin Varsovaan on tarkoitus aloittaa kesällä 2020.

Reittiä aiotaan liikennöidä keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Ensilentoa juhlistetaan 3. kesäkuuta 2020. Liput ovat jo myynnissä.

”Varsovan reitti on tervetullut lisä Turun laajenevaan reittivalikoimaan. Uudet reittiavaukset monipuolistavat Turun kohdevalikoimaa niin, että yhä useampi Länsi-Suomessa asuva voi lähteä matkalleen suoraan Turusta”, sanoo Turun lentoaseman päällikkö Juha Aaltonen.

Olemme innoissamme Wizz Airin ilmoituksesta aloittaa lennot Turusta Varsovaan. Turku ja muu maailma ovat entistä lähempänä laajan reittivalikoiman myötä. Varsova herättää varmasti kiinnostusta sekä kaupunkilomailijoissa että työmatkalaisissa”, sanoo Turun kaupungin yhteysjohtaja Antti Kirkkola.

Wizz Air on tehnyt useita reittiavauksia Turusta viimeisen vuoden aikana. Uusia kohteita, joihin tällä hetkellä lennetään ovat Puolan Krakova, Liettuan Kaunas, Lontoo ja Pohjois-Makedonian Skopje. Yhtiö on myös ilmoittanut aloittavansa reitin Turusta Georgian Kutaisiin heinäkuussa 2020.

Varsova on Puolan keskiosissa, Veiksel-joen rannalla sijaitseva lähes kahden miljoonan asukkaan kaupunki, jossa on monipuoliset ravintola- ja ostosmahdollisuudet. Uudelleenrakennettu Varsovan Vanhakaupunki on suosittu nähtävyys, joka kuuluu myös UNESCO:n maailmanperintökohteisiin.