Ohita navigaatio

Air Baltic tarjoaa Tampere-Pirkkalasta talveksi 4 uutta reittiyhteyttä − yksi on ensimmäinen laatuaan

Artikkeli julkaistu
05.12.2023 klo 13:00
Air Balticin reittiavajaistunnelmia. Kuvassa monta henkilöä pitävät kädessään kuvakoristeita.
Reitit & Kohteet
Finavian Tampere-Pirkkalan lentoasemalla juhlittiin tiistaina 5. joulukuuta lentoyhtiö Air Balticin Gran Canaria -reitin avajaisia. Air Baltic avaa Tampereelle talveksi neljä uutta reittiyhteyttä, ja kokonaisuudessaan yhtiö lentää kahdeksaan eri kohteeseen.

Lentoasemayhtiö Finavia ja lentoyhtiö Air Baltic juhlistivat neljää uutta reittiyhteyttä Tampere-Pirkkalasta 5. joulukuuta 2023. Uusia reittejä ovat Kanariansaarten Gran Canaria sekä Teneriffa, Kittilä ja Tallinna. Tallinnaan Air Baltic lentää päivittäin kolmiolentoina Amsterdamin kanssa. Kittilä sen sijaan on yhtiön ensimmäinen Suomen sisäinen reittikohde.

− Kehitämme Finaviassa aktiivisesti lentoasemiemme yhteyksiä maailmalle Suomen saavutettavuuden takaamiseksi. Saavutettavuus Pirkanmaalta Eurooppaan ja sieltä tänne on tällä hetkellä todella hyvä ja monipuoliset lentoyhteydet palvelevat sekä yrityselämää että matkailua. Uusista avauksista erityisen mielenkiintoinen on reitti Kittilään, joka tarjoaa alueelle erinomaisen yhteyden Lappiin, Finavian reittikehityksestä vastaava johtaja Petri Vuori sanoo.

Air Balticin reittiavajaistunnelmia. Kuvassa ensilennon Crew lentokoneen sisällä

Kuva: ensilennon miehistö lentokoneen sisällä.

Nauhanleikkuu Air Balticin reittiavajaisissa

Kuva: Avajaisnauhaa oli leikkaamassa Tampere-Pirkkalan lentoaseman päällikkö Mari Nurminen Finaviasta (toinen vas.), Air Balticin Pohjoismaiden myyntijohtaja Jan Nyholm, Helsingin Espanjan matkailutoimiston johtaja Julio Jiménez ja Business Tampereen toimitusjohtaja Harri Airaksinen.

Air Balticin talven uudet reittikohteet Tampere-Pirkkalasta ovat:

Kohde

Viikkovuorot

Operointiaika

Tallinna

Joka viikonpäivä

29.10.2023-26.10.2024

Teneriffa

Keskiviikko ja lauantai

4.11.2023-30.3.2024

Las Palmas de Gran Canaria

Tiistai

5.12.2023-23.4.2024

Kittilä

Maanantai ja perjantai

22.12.2023-29.3.2024

Air Baltic lentää Tampereelta tällä hetkellä myös Amsterdamiin, Kööpenhaminaan, Malagaan ja Riikaan. Yhtiö on myös ilmoittanut avaavansa reitin Mallorcalle toukokuussa 2024. Kaikki lennot ovat nyt varattavissa Air Balticin kotisivuilta.

Air Baltic on tehnyt Tampere-Pirkkalasta kotikenttänsä ja sijoittanut yhden lentokoneistaan pysyvästi lentoasemalle. Tämä mahdollistaa lentoyhtiön erittäin kattavan reittitarjonnan Tampereelta maailmalle.

Kuvassa Air Balticin kuvakoriste

Kuvat: Air Baltic

Lue lisää:

Lentolistaus: Näihin kohteisiin Finavian lentoasemilta lennetään suoria reittilentoja talvikaudella 2023-2024

Puheenvuoro: Tampere-Pirkkalan lentoasemaa kehitetään neljän keskeisen kivijalan kautta