Ohita navigaatio

Näin Wolt toimii Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Artikkeli julkaistu
20.11.2023 klo 08:50
Food Hall at Helsinki Airport
Matkustus
Woltin sovelluksessa lentokentän ravintoloista voi tilata annoksia sekä kotiinkuljetuksella että noutaa tilauksensa itse.

Helsinki-Vantaan ravintoloista voi tilata annoksia Wolt-sovelluksen kautta. Woltin sovellukseen ovat liittyneet esimerkiksi ravintolat Pretty Boy Wingery, Bär Bar, Richie’s Gourmet Hot Dogs, Levant, Burger King, Subway, ja kahvila Kaffet Bakery, jotka sijaitsevat Helsinki-Vantaan tuloaulassa.

Ravintoloista voi tilata ruoka-annoksia sekä kotiinkuljetuksella että noutaa tilauksensa itse. Esimerkiksi lennolta saapuva matkustaja voi tilata Woltin sovelluksella ravintolasta ruoat valmiiksi lentokentän tuloaulaan. Ravintoloista voi tilata annoksia myös lähialueen toimistoihin ja kotitalouksiin.

Finavia on avannut Helsinki-Vantaan lentoasemalle uusia ravintoloita ja kahviloita. Esimerkiksi tuloaulassa palveleva Food Hall -ravintola-alue koostuu kuudesta eri keittiöstä, jotka palvelevat kaikkia lentoasemalla vierailevia asiakkaita. Ravintoloissa on panostettu palvelun nopeuteen ja mukaan otettaviin tuotteisiin.

Tutustu Helsinki-Vantaan ravintoloihin

Lue myös

Maailman makuja kuudesta keittiöstä: Helsinki-Vantaan tuloaulan Food Hall palvelee kaikkia lentoasemalla vierailevia

Helsinki-Vantaan Food Hall -ravintola-alueelle kansainvälinen tunnustus: Vuoden Food Hall 2023

Kahvila Kaffet Bakery avautui Helsinki-Vantaan tuloaulaan – tiesitkö, että lentoasemalla on oma leipomo?