Hoppa över navigering

Så här fungerar Wolt på Helsingfors-Vanda flygplats

Article published
20.11.2023 kl 08:50
Food Hall at Helsinki Airport
Resa
I Wolt-appen kan du beställa mat från flygplatsens restauranger för hemleverans eller hämta din beställning själv.

Du kan beställa mat från restauranger på Helsingfors-Vanda via Wolt-appen. Exempel på restauranger som har anslutit sig till Wolts app är Pretty Boy Wingery, Bär Bar, Richie’s Gourmet Hot Dogs, Levant, Burger King, Subway och kaféet Kaffet Bakery, som alla är belägna i ankomsthallen på Helsingfors-Vanda.

Du kan beställa mat från restaurangerna för hemleverans eller hämta din beställning själv. Till exempel kan en passagerare som ankommer med flyg använda Wolts app för att förbeställa mat från en restaurang i flygplatsens ankomsthall. Från restaurangerna kan man också beställa mat till kontor och hushåll i närområdet.

Finavia har öppnat nya restauranger och kaféer på Helsingfors-Vanda flygplats. Till exempel består restaurangområdet Food Hall i ankomsthallen av sex olika kök som betjänar alla kunder som besöker flygplatsen. I restaurangerna har man satsat på snabb service och takeaway-produkter.

Bekanta dig med restaurangerna på Helsingfors-Vanda

Läs även

Världens smaker från sex olika kök: Food Hall i ankomsthallen på Helsingfors-Vanda betjänar alla som besöker flygplatsen

Internationellt erkännande för Food Hall-restaurangområdet på Helsingfors-Vanda: Årets Food Hall 2023

Kaféet Kaffet Bakery har öppnat i ankomsthallen på Helsingfors-Vanda – visste du att flygplatsen har ett eget bageri?