Ohita navigaatio

Autoilija, tarkista Helsinki-Vantaan pysäköinnin muutokset

Artikkeli julkaistu
06.01.2019 klo 09:00
Arkistointipäiväys
Helsinki-Vantaa pysäköinti
Matkustus
Tuletko lentoasemalle omalla autolla? Helsinki-Vantaalla on käynnissä mittava laajennushanke, joka vaikuttaa muun muassa autoliikenteeseen. Tästä saat tietoa siitä, miten rakentaminen vaikuttaa liikennejärjestelyihin ja pysäköintiin.

Tämä artikkeli on arkistoitu, eikä sitä enää päivitetä.

Pysäköintihallit P3 ja P5 sekä ulkopysäköintialueet P4A ja P4B palvelevat matkustajia, vastaanottajia ja muita kentällä asioivia. Pysäköintitalo P2/P1 on suljettu ja sen purkaminen on käynnistynyt.

Lentoaseman parkkipaikat riittävät hyvin ja pysäköintihalleissa on tilaa. Voit siis huoletta ajaa Helsinki-Vantaalle. Pysäköinnin voi myös varata etukäteen. Näin varmistat pysäköintipaikan haluamaltasi alueelta, ja aikaiset varaajat voivat myös säästää hinnassa.

Parkkikartta

 

Näin pysäköit Helsinki-Vantaalla

Terminaalien, pysäköintitalojen ja ulkoalueiden välillä kulkee Finavian ilmainen parkkibussi AirPortBus. Se liikennöi 15 minuutin välein aamusta kello 3.30 alkaen yöhön kello 1.30 asti. Lauantaina ja sunnuntaina bussi kulkee ympäri vuorokauden.

Pahoittelemme rakennustöiden aiheuttamaa haittaa. Teemme kaikkemme, jotta pysäköinti olisi mahdollisimman sujuvaa myös lentoaseman remonttien aikana. Lisätietoja pysäköinnistä saat verkkosivuiltamme, Finavian neuvonnasta ja pysäköinnin ennakkovarauspalvelusta. Pysäköinnin maksaminen on todella helppoa: voit maksaa sen nyt myös puhelimella tai tabletilla.

Lue lisää terminaali 2:n laajentamisesta

T2-laajennus boilerplate