Scandic Helsinki Airport

Ett inspirerande hotell med alla bekvämligheter, alldeles intill terminalen på Helsingfors-Vanda flygplats. Hotellet är det perfekta valet när du vill sova bättre eller dra nytta av en praktisk mötesplats.

Hotellet är en lugn plats att koppla av på mitt i livliga Helsingfors-Vanda flygplats. I den rymliga och ljusa atriumlobbyn kan du njuta av god restaurangmat eller barens uppfriskande drycker och snacks, dygnet runt.

De eleganta och moderna rummen samt det omfattande urvalet olika rum erbjuder alternativ för alla behov. Rummen har kvalitetssängar och allt du behöver för en god natts sömn. Dessutom är vissa rum försedda med badkar, och för större grupper finns rum med våningssängar.

Det finns gott om utrymmen som lämpar sig för arbete och möten. I atriumlobbyn och restaurangen kan ni träffas för affärslunch eller för att fira avresan. I våra mötesrum kan du enkelt hålla ett effektivt möte.

Gymmet och bastun finns behändigt under samma tak. Alla hotellets utrymmen har gratis trådlöst internet.

Hotellet är lätt att ta sig till och från eftersom det ligger bara 200 meter från Helsingfors-Vanda flygplats och tågstation. Förbindelserna till Helsingfors centrum är praktiska och snabba. Tågresan tar ungefär en halv timme, och med taxi kommer du fram på cirka 20–30 minuter. Det närliggande köpcentret Jumbo erbjuder en mängd olika shoppingmöjligheter, en biograf och ett spa.