Finavian historiallinen kehitysohjelma Helsinki-Vantaan lentoasemalla on nyt saatu onnistuneesti päätökseen. Uudistettu lentoasema on palkittu sekä kansallisesti että kansainvälisesti muun muassa vastuullisuustyöstä, arkkitehtuurista, suunnittelusta ja ravintolapalveluista. Voit lukea kehitysohjelmasta ja sen tuomista uudistuksista täältä.

Vuosien varrella lentoasema on nähnyt lukemattomia elämää muuttaneita hetkiä. Awak Kuier, Pekka Niemi ja Rolf Ekroth kuuluvat heihin, jotka ovat aloittaneet täällä uuden luvun tarinassaan.

Tutustu heidän kertomuksiinsa alta löytyvistä videoista ja jaa omasi (katso lisätiedot sivun alareunasta).

Hetki, jolloin

Awak Kuier tiesi, että hänen uransa WNBA-koripalloilijana toimisi inspiraationa kaikille, joiden tavoitteet ovat huipulla.

Thumbnail from the video with title Awakin tarina

Hetki, jolloin

Pekka Niemi ymmärsi edessä olevan matkan merkityksen: tässä oli alku hänen kansainväliselle artistiuralleen.

Thumbnail from the video with title Pekan tarina

Hetki, jolloin

Rolf Ekroth aavisti, että Kööpenhaminan-näytös nostaisi vastuullisen Suomi-muodin alan isoimpiin medioihin.

Thumbnail from the video with title Rolfin tarina

Jaa oma matkustustarinasi ja ole osa Helsinki-Vantaan tarinaa yhdessä Awakin, Rolfin ja Pekan kanssa

Helsinki-Vantaan kehitysohjelman päätöksen kunniaksi kokoamme matkustustarinoita, jotka ovat muuttaneet suomalaisten elämää. Voit osallistua kampanjaan julkaisemalla Instagramissa kuvan ja sen yhteydessä vapaamuotoisen tekstin, jossa kerrot, miten matkasi oli sinulle käänteentekevä.

Käytä tunnistetta #myhelsinkiairport ja merkitse kuvaan @helsinkiairport. Ikimuistoisimmat tarinat nostetaan esiin Finavian kanavissa.