Skip navigation

Ändringar i Flybes tidtabeller och rutter i november

Article published
05.11.2014 kl 06:44
Ett av Flybes flygplan är tillsvidare ur bruk och därför är Flybe tvunget att göra tillfälliga ändringar i sina rutter och tidtabeller. I detta skede gäller ändringarna vissa enskilda flyg från Helsingfors till Kemi-Torneå, Karleby-Jakobstad, Jyväskylä, Kajana och Norrköping.

Ändringarna i tidtabellerna och rutterna gäller tillsvidare till och med den 21 november.

En del av flygen förenas till triangelflyg med mellanlandning i syfte att minimera antalet flyg som ställs in. Ändringarna i tidtabellerna gäller dessa flyg med mellanlandning.

Dessutom är Flybe tvunget att ställa in några flyg. Företagets kundservice kommer att kontakta de passagerare som har bokat biljetter för flyg som har ändrats eller ställts in.

Läget följs upp oavbrutet och kunderna informeras om eventuella ytterligare ändringar. Flybe beklagar sig över denna undantagssituation som är oberoende av företagets verksamhet och som kan orsaka olägenheter för passagerarna.

Om kunderna har frågor, kan de kontakta Flybes kundservice antingen per e-post eller per telefon: [email protected] och telefon 0600 944 77. Flybes kundservice har öppet vardagar klockan 8–19. Samtal kostar 0,96 €/min. + operatörens avgift.

 

Resa