Skip navigation

Fler turer från Helsingfors till Bangkok nästa vinter

Article published
26.02.2014 kl 10:57
A view of Helsinki Airport runway with multiple airplanes.
Vintern 2015 går det tre flyg om dagen från Helsingfors-Vanda till Bangkok då Finnair sätter in fler turer till Thailand. Finnair är det enda europeiska flygbolag som erbjuder hela 17 turer till Bangkok varje vecka.

Under tiden 30.12.2014–27.3.2015 går det flyg till Bangkok tre gånger om dagen. De nyinsatta turerna avgår från Helsingfors på tisdags-, torsdags- och lördagskvällar klockan 20.15 och anländer till Bangkok klockan 11.00 följande dag. På motsvarande sätt sker avgångarna från Bangkok på onsdagar, fredagar och söndagar klockan 12.45 och ankomsten till Helsingfors är klockan 18.55.

De nya kvällsavgångarna görs med ett Airbus A340-plan och till dem finns det goda anslutningsmöjligheter från både inrikesflyg och flyg från Skandinavien, Frankrike och Tyskland. Med tre flyg till Bangkok erbjuder Finnair sina kunder ett brett utbud av flygturer och utmärkta förbindelser.

– Thailand har redan länge varit en favoritdestination bland finländare och nordeuropéer. Genom att utöka antalet turer tillgodoser vi den stabila och ökande efterfrågan, säger Finnairs VD Pekka Vauramo.

Enligt Vauramo är Finnair det europeiska bolag som har flest turer till Bangkok, och bolaget är på rätt väg när det gäller att fördubbla intäkterna från Asien-trafiken före utgången av 2020.

Finnair erbjuder 28 turer i veckan till tre städer i Japan och lika många turer till fem städer i Kina. Också från Finnairs övriga destinationer i Asien, till exempel Delhi, Hanoi, Seoul och Singapore, finns det utmärka anslutningsflyg från Helsingfors till över 50 destinationer i Europa.

Källa Finnairs meddelande 26.2.2014

Sök flygbindelser till och från Helsingfors

 

 

Resa