Skip to main content

Början av semesterperioden leder till ökad aktivitet på Helsingfors-Vanda den 1–17 juni – kontrollera rusningstiderna i förväg

Published
28.05.2018 kl 12:02
Helsinki_Airport_kiire
I början av sommaren är det jäktigt på flygplatsen. Du kan undvika onödiga bekymmer i samband med resan genom att förbereda dig ordentligt och komma i tid till flygplatsen.

Under de första två veckorna i juni är det mycket passagerare på Helsingfors-Vandas flygplats. Passagerarna ombeds att komma i tid till flygplatsen, särskilt om flyget avgår den 1–17 juni klockan 6–9 på morgonen eller klockan 15–18 på eftermiddagen.

Det är en god idé att på förhand kontrollera med ditt flygbolag när incheckningen till ditt flyg öppnar. Samtidigt kan det vara bra att kontrollera om flyget avgår från terminal 1 eller 2.

Gör dig klar för resan redan hemma

Boka parkeringen i förväg för att säkra en plats på det parkeringsområde du vill. Ju tidigare du bokar, desto billigare blir parkeringen.

Har du funderingar kring packningen? Reser du med barn eller husdjur? Behöver du assistanstjänster på flygplatsen? Tips som underlättar resandet även på sommaren hittar du på denna sida. På samma adress får du anvisningar för incheckning och säkerhetskontroll samt realtidsinformation om kösituationen vid säkerhetskontrollerna på flygplatsen.

Genom att vara i god tid och göra dig klar i förväg säkrar du en smidig start för resan även under den hektiska sommaren!