Hoppa över navigering

Jessica Diktonius har utnämnts till kommunikations- och marknadsföringschef på Finavia

Article published
19.12.2022 kl 12:00
Jessica Diktonius_potretti
Människor & Luftfart
Jessica Diktonius har utnämnts till kommunikations- och marknadsföringschef och medlem av ledningsgruppen på flygplatsbolaget Finavia med början från den 1 mars 2023. Till hennes uppgifter hör att svara för kommunikationen, samhällsrelationerna och marknadsföringen på Finavia.

Jessica Diktonius har mångsidig erfarenhet av kommunikation och marknadsföring från olika uppgifter i internationell affärsverksamhet. Hon kommer till Finavia från Kesko där hon arbetade som kommunikationschef för handeln inom byggnad och husteknik från år 2017. Tidigare hade Jessica Diktonius ledande uppgifter inom kommunikation på Tieto och kommunikationsbyrån Kreab. Hos Finavia rapporterar Jessica Diktonius till verkställande direktören Kimmo Mäki.

– Vi önskar Jessica Diktonius välkommen till Finavia. Hennes gedigna kunskap om affärsverksamhet och breda kunskap om kommunikation stöder vår nya strategi och vårt hållbarhetsarbete, säger Kimmo Mäki, verkställande direktör för Finavia.

– Jag ser fram emot att få börja arbeta på Finavia som är ett flygplatsbolag med internationellt anseende inom en globalt länkad bransch. Med hjälp av Finavia möjliggörs smidiga kontakter till världen samt främjas möjligheten att nå Finland som en lockad destination. Med iver ser jag framemot att jobba med teamet och olika intressentgrupper för att främja detta betydelsefulla mål, säger Jessica Diktonius