Hoppa över navigering

Ryanair öppnar en förbindelse från Helsingfors-Vanda flygplats till sommarens fyra favoritdestinationer

Article published
27.03.2022 kl 21:00
Ryanairin lentokone
Resa
Söndagen den 27 mars inledde flygbolaget Ryanair sina sommarflyg till Alicante i Spanien. Andra öppningar under sommarsäsongen inkluderar direkta förbindelser till Venedig i Italien, Barcelona Girona i Spanien och Zadar i Kroatien.

Ryanairs sommarsäsong börjar med ruttöppningar till favoritdestinationerna i södra Europa. Biljetter till Ryanairs flyg till Spanien, Italien och Kroatien finns för närvarande till försäljning. Bolaget flyger två gånger i veckan till alla fyra destinationerna från Helsingfors-Vanda flygplats.

Det är fint att utbudet av sommardestinationer och därmed alternativen för passagerarna ökar. Direktförbindelser från Helsingfors-Vanda flygplats tar de populära semesterstränderna i Europa närmare, säger Finavias försäljnings- och ruttutvecklingsdirektör Petri Vuori.

Nästa lansering av Ryanair kommer att äga rum redan i nästa vecka, då det första flyget till Venedig flygs den 31 mars. Anslutningen till Barcelona Girona i Spanien inleds den 4 maj och till Zadar i Kroatien den 3 juni.