Hoppa över navigering

Finnair börjar flyga från Helsingfors-Vanda till Wroclaw på sommaren 2024 – också fler flyg till Europa och Japan

Article published
16.06.2023 kl 09:15
Finnairin koneet odottamassa.
Destinationer
Ruttutbudet på Helsingfors-Vanda flygplats utvidgas nästa sommar, då Finnair den 2 april 2024 öppnar en daglig flygförbindelse från Helsingfors-Vanda till Wroclaw i Polen. Dessutom har bolaget meddelat att det kommer att öka antalet flyg till sina destinationer i Europa och Japan.

Den 2 april 2024 börjar Finnair med direkta reguljärflyg från Helsingfors-Vanda till Wroclaw i Polen. Det går flyg till den sydpolska staden dagligen. Flyg kan bokas på Finnairs webbplats.

Finnair kommer också att öka antalet flyg på sina rutter till norra och centrala Europa och Japan, säger bolaget i sitt uttalande.

– Den nya förbindelsen till Polen är ett bra komplement till Helsingfors-Vandas utbud av destinationer. Vi är också glada över det ökade antalet Finnair-flyg som betjänar det växande antalet passagerare på våra flygplatser, säger Petri Vuori, Finavias chef för ruttutveckling.

Finnair kommer att öka antalet flyg till Osaka och Tokyo Narita nästa sommar. De europeiska rutterna som får fler flyg är Kraków i Polen, Tromsö och Trondheim i Norge, Stockholm-Arlanda i Sverige, Billund i Danmark, Düsseldorf och Hamburg i Tyskland samt Manchester, Dublin och Edinburgh på de Brittiska öarna.

Dessutom har Finnair meddelat att bolaget kommer att åter börja flyga till Gdansk i Polen och till Bergen med en mellanlandning på Arlanda.

Läs mer:

Finnair öppnade en direkt rutt från Helsingfors-Vanda till Bodø

Flyglista: Till dessa destinationer går direktflyg från Finavias flygplatser på sommaren 2023