Hoppa över navigering

Norwegian börjar flyga från Helsingfors-Vanda till Milano och Sofia på sommaren 2024

Article published
14.11.2023 kl 13:02
Norwegian's airplane on the runway
Destinationer
Flygbolaget Norwegian lägger till två nya destinationer från Helsingfors-Vanda flygplats för sommaren 2024. Flygförbindelsen till Milano-Bergamo flygplats öppnas den 2 juni och rutten till Sofia i Bulgarien öppnas den 3 juni 2024.

– Vi är mycket nöjda med Norwegians nya sommarrutter till Milano och Sofia. På Finavia utvecklar vi aktivt finländarnas flygförbindelser till världen, och vi tror att de flygrutter till europeiska destinationer som öppnas i juni kommer att vara populära bland passagerarna, säger Petri Vuori, chef för Finavias ruttutveckling.

Norwegian flyger till Milano-Bergamo flygplats tre gånger i veckan under sommarsäsongen 2024: på tisdagar, torsdagar och söndagar. Flygplatsen ligger i utkanten av staden Bergamo och har smidiga förbindelser till Milano samt andra städer i norra Italien.

Norwegian flyger till Sofia, Bulgariens huvudstad, två gånger i veckan: på måndagar och fredagar.

Du kan boka flyg till de populära destinationerna på Norwegians webbplats. Visste du att Norwegian under vintern flyger från Helsingfors-Vanda till många populära destinationer som Alicante, Malaga, Oslo och London?

Läs även dessa

Flyglista: Till dessa destinationer går direktflyg från Finavias flygplatser under vintersäsongen 2023–2024

Flygpassagerarens checklista – kontrollera dessa före ditt flyg