Hoppa över navigering

Ryanair öppnar en ruttförbindelse från Rovaniemi flygplats till Bergamo i Italien i vinter

Article published
31.07.2023 kl 10:00
Ryanairin lentokone
Destinationer
Flygbolaget Ryanair börjar med direkta reguljärflyg från Rovaniemi till Milano-Bergamo flygplats i november 2023. Rutten till destinationen i norra Italien flygs två gånger i veckan under vintersäsongen 2023–2024.

Den 4 november 2023 börjar Ryanair med direktflyg mellan Rovaniemi flygplats och Milano-Bergamo flygplats. Rutten flygs två gånger i veckan under vintersäsongen 2023–2024, på tisdagar och lördagar. Rutten opereras med ett B737-flygplan.

Milano-Bergamo flygplats ligger i utkanten av staden Bergamo och har smidiga förbindelser till Milano samt andra städer i norra Italien.

Ryanair har fem direktförbindelser från Rovaniemi i vinter.

Den nya ruttförbindelsen är redan Ryanairs femte från Rovaniemi flygplats. Flygbolaget fortsätter även med sina flyg till Dublin, Bryssel-Charleroi och London-Stansted från föregående vinter, och till alla dessa destinationer införs ytterligare en avgång per vecka för den kommande vintersäsongen. Dessutom öppnar Ryanair en helt ny förbindelse till Liverpool i oktober 2023.

Alla flyg kan nu bokas på Ryanairs webbplats.

– Ryanairs förbindelser från Rovaniemi till resten av världen är ett utmärkt tillskott till ruttutbudet vid Finavias flygplatser. I likhet med våra andra flygplatser i Lappland förbättras förbindelserna mellan Rovaniemi flygplats och resten av världen ytterligare under kommande vinter, säger Petri Vuori, Finavias chef för ruttutveckling.

Bild: Ryanair

Läs mer:

Ryanair flyger direkt från Rovaniemi flygplats till Liverpool i vinter

Avgående och ankommande flyg på Rovaniemi flygplats

Statistik: Passagerarantalet på Finavias flygplatser fortsatte att öka – Rovaniemi överträffade passagerarantalet från 2019