Hoppa över navigering

TUI utökar sitt utbud av destinationer från Uleåborg för sommaren 2024 – se även vinterns favoritdestinationer från Finavias flygplatser!

Article published
25.10.2023 kl 16:36
TUIn lentokone lentämässä turkoosin meren yllä
Destinationer
Researrangören TUI har meddelat att de kommer att utöka sitt utbud av resmål från Uleåborgs flygplats nästa sommar. I framtiden kommer man att kunna ta direkta semesterflyg till bland annat Sicilien och Mallorca. Dessutom kommer TUI att flyga till många av finländarnas favoritdestinationer från flera Finavia-flygplatser denna vinter.

TUI lägger till flera direkta semesterflygdestinationer från Uleåborgs flygplats i sitt utbud för sommarsäsongen 2024. Förutom till Rhodos, som redan fanns i urvalet, kommer man i fortsättningen också att kunna flyga till Kreta och Kos i Grekland med TUI.

Sicilien och Mallorca har varit på resenärernas önskelista, och företaget erbjuder nu semesterresor till båda destinationerna. Andra nya tillägg är Makarskas riviera i Kroatien och finländarnas favoritdestinationer i Bulgarien.

Under den kommande vintersäsongen kommer TUI att flyga direkta semesterflyg från Uleåborg till Gran Canaria och Teneriffa på Kanarieöarna. TUI flyger till Kanarieöarna också från bland annat Åbo, Vasa, Tammerfors-Birkala och Helsingfors-Vanda flygplatser.

Du kan boka din resa nu på TUI:s webbplats.