Skip navigation

Kommer du med egen bil till Vasa flygplats? Läs anvisningarna om parkeringsplatser med motorvärmaruttag här.

Article published
04.11.2013 kl 06:51
Vasa flygplats tillhandahåller flera parkeringsplatser med motorvärmaruttag. När du parkerar din bil på en plats med motorvärmaruttag går även hemfärden smidigt. Kom ihåg att ta med dig din motorvärmarkabel. Vår kundservice sörjer för att din bil är varm när du återvänder från din resa.

Hur fungerar motorvärmarservicen?

Kör in på parkeringsområdet och välj en ledig plats med motorvärmaruttag. Ta motorvärmarkabeln ur bilen och ta den med dig till Finavias infodisk i terminalen.

Meddela vid vår kundservicedisk vilken dag och vilken tid du återvänder från resan. Vi sätter på värmen cirka tre timmar före den meddelade ankomsttiden.

Vad kostar det att parkera på en plats med motorvärmaruttag?

Motorvärmarservicen kostar 10 euro/gång. Du betalar för servicen samtidigt som du lämnar kabeln vid kundservicedisken. Se till att ha jämna pengar.

Om vår kundservicedisk är obemannad, ta en informationsblankett vid infodisken. Fyll i blanketten och lägg kabeln, blanketten och 10 euro i en plastpåse. Knyt ihop påsen och släpp ned den i skåpet framför disken. Betalningskvittot fästs vid motorvärmarkabeln, och du får det när du återvänder från din resa.

Resa