Hoppa över navigering

SAS fördubblar sina flyg mellan Vasa och Stockholm

Article published
21.12.2023 kl 15:00
Kuvassa SAS:n suihkukone laskeutumassa
Destinationer
Flygbolaget SAS har meddelat att det kommer att fördubbla sina veckovisa flygningar mellan Vasa och Stockholm från och med den 24 april 2024. I fortsättningen kommer rutten att flygas tolv gånger i veckan i stället för sex, och det kommer att vara möjligt att flyga till Stockholm från Vasa flygplats varje dag.

SAS återupptog sin flygtrafik från Vasa flygplats till Stockholm Arlanda flygplats i april 2023. Det finns också goda nyheter för regionen för nästa år, eftersom bolaget lägger till sex veckovisa flygningar från och med den 24 april.

I fortsättningen kommer det att gå två flyg mellan Vasa och Stockholm varje dag, med undantag för onsdagar och lördagar, då rutten flygs en gång. Flyg kan bokas på SAS webbplats.

Rutten kommer att fortsätta att flygas huvudsakligen med ett CRJ-900-flygplan med 90 platser. Lördagens flygningar flygs med flygplanstypen ATR-72.

Förutom från Vasa flyger SAS till Stockholm, Oslo och Köpenhamn även från Helsingfors-Vanda. Dessutom erbjuder SAS flyg till Stockholm från Åbo flygplats.

Se också:

Avgående och ankommande flyg på Vasa flygplats.

SAS öppnar en rutt från Helsingfors-Vanda till Oslo.