Hoppa över navigering

Det är enkelt att ta sig till Helsingfors-Vanda med egen bil: se våra tips för parkering under påsklovet

Article published
27.03.2024 kl 09:28
Pariskunta auton vieressä parkkihallin katolla
Resa
Finavias omfattande parkeringstjänster betjänar passagerarnas olika behov på Helsingfors-Vanda flygplats. Se våra tips för smidigare parkering och spara pengar genom att boka din plats i förväg!

– Finavia har fyra rymliga parkeringshus på flygplatsen och ett utomhusparkeringsområde, så vi har ett parkeringsområde för alla behov. För påsklovsresenärer rekommenderar jag särskilt vårt P3-hus, säger Jukka Isomäki , Finavias ansvariga direktör för parkerings- och marktrafiktjänster på Helsingfors-Vanda.

Parkeringsområde P3 är perfekt för dig som uppskattar enkel parkering och vill få din bil parkerad snabbt efter ankomsten till flygplatsen. Från P3-byggnaden är det en ca 300 meter lång, delvis täckt promenad till terminalen. Det rymliga parkeringshuset erbjuder gott om parkeringsplatser i två olika delar av hallen. P3 är den förmånligaste av våra parkeringshus och är perfekt för familjer och långtidsparkering, till exempel under semester.

P2- och P5-husen är också bra alternativ för parkering under påsken. P2-huset har flygplatsens bredaste parkeringsrutor, en egen våning för elbilister och hissförbindelse direkt till ankomsthallen. P5 däremot lämpar sig för både kort- och långtidsparkering tack vare sitt ypperliga läge och goda prisnivå.

Läs mer om parkeringsområdena och boka din parkering på förhand

Visste du?

Se hur du kör in på parkeringshus P3 i videon nedan

Thumbnail from the video with title Directions to Helsinki Airport's P3 parking hall