Ohita navigaatio

Sähköauton lataaminen on mahdollista kaikissa Helsinki-Vantaan pysäköintitaloissa

Artikkeli julkaistu
16.08.2023 klo 12:00
Matkustaja lataa autoaan Helsinki-Vantaan lentoaseman pysäköintihallissa
Matkustus
Helsinki-Vantaan pysäköintialueilla on yhteensä noin 350 sähköautojen latausasemaa. Latausasemia löytyy jokaisesta lentoaseman pysäköintitalosta, joten sähköauton voi jättää lataamaan matkan ajaksi haluamaansa parkkitaloon.

– Eniten latauspaikkoja löytyy P2-talostamme, jonka kolmas kerros on kokonaan varattu latauksessa olevien sähköautojen käyttöön, Helsinki-Vantaan pysäköinti- ja maaliikennepalveluista vastaava johtaja Jukka Isomäki Finaviasta sanoo.

Finavia on avannut Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaalin kylkeen P1 Premium ja P2 -pysäköintitalon, jossa on yhteensä noin 250 latausasemaa. P1 Premiumin latausasemat löytyvät Premium-kerroksen etu- ja takaosasta.

Sähköautopaikkoja löydät myös suosituista P3 ja P5 -parkkitaloista. P3-talossa on 30 latausasemaa ja P5-talossa 70 latausasemaa.

Ennakkovaraamalla säästät

– Pysäköintialueemme Helsinki-Vantaan lentoasemalla sijaitsevat lähimpänä lähtöporttia, osa suoraan terminaalin kyljessä. Pysäköinti on ennakkovarauksella edullisempaa, joten kannattaa siis varmistaa paras hinta ja haluamasi pysäköintialue hyvissä ajoin varaamalla pysäköinti ennakkoon, Jukka Isomäki vinkkaa.

Tutustu Helsinki-Vantaan pysäköintialueisiin ja varaa pysäköintisi ennakkoon kätevästi Finavian verkkosivuilta.

Sähköautojen latauspaikat ovat varattu lataavien sähköautojen käyttöön. Latauspaikat täyttyvät kysynnän mukaan.

Lue lisää:

Näin lataat sähköautosi Helsinki-Vantaalla.

Varaa pysäköinti ennakkoon ja säästä.

Artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran 18.07.2022.