Hoppa över navigering

Air Baltic börjar flyga direkt från Tammerfors-Birkala till Mallorca på sommaren 2024

Article published
19.09.2023 kl 15:08
Air Balticin kone 220-300
Destinationer
I maj 2024 börjar flygbolaget Air Baltic flyga direkt från Tammerfors-Birkala flygplats till Palma på ön Mallorca. Rutten trafikeras två gånger i veckan under nästa sommar.

Air Baltic har publicerat sina nya destinationer som en del av sitt ruttutbud för sommarsäsongen 2024. Ett nytt tillskott till Finavias flygplatser är en direktförbindelse mellan Tammerfors-Birkala och Palma de Mallorca.

Rutten flygs två gånger i veckan från och med 3 maj 2024: på måndagar och fredagar. Flygningarna fortsätter genom sommaren, fram till den 11 oktober. Rutten flygs med ett Airbus A220-300-flygplan.

– Flygbolagen börjar redan se fram emot nästa sommar, även om vintern och vinterns ruttförbindelser ännu inte är här. Air Baltics nya förbindelse från Tammerfors är ett bra tillskott till det framtida ruttutbudet på våra flygplatser. Redan nu har bolaget ett omfattande utbud av rutter från Finland till olika delar av Europa, och nya rutter kommer ännu att öppnas för vintern, säger Petri Vuori, chef för ruttutveckling på Finavia.

Flyg ut i världen från Tammerfors: Air Baltics hemmaflygplats utvecklas

Tammerfors-Birkala flygplats är Air Baltics hemmaflygplats, vilket innebär att företaget har placerat ett av sina flygplan där permanent. Air Baltic har för närvarande åtta direkta rutter från Tammerfors till olika delar av Europa.

Air Baltic öppnar också nya rutter från Tammerfors-Birkala till Kittilä och Teneriffa samt Las Palmas för vintern, och dessutom flyger bolaget triangelflyg till Tallinn tillsammans med Amsterdam.

Se Air Baltics hela ruttutbud och boka ditt flyg på flygbolagets webbplats.

Läs mer:

Tammerfors-Birkala flygplats tilldelades utmärkelsen Årets flygplats 2022

Inlägg: Tammerfors-Birkala flygplats utvecklas genom fyra centrala grundpelare