Hoppa över navigering

Lindex butik öppnar i ankomsthallen på Helsingfors-Vanda

Article published
19.02.2024 kl 10:00
Helsinki-Vantaan tuloaula kuvattuna luodolta
Resa
Lindex öppnar en ny butik i ankomsthallen på Helsingfors-Vanda flygplats torsdagen den 22 februari 2024. Butiken kommer att ytterligare förbättra serviceutbudet i ankomsthallen, som är öppen för alla.

Lindex, som öppnas på Helsingfors-Vanda flygplats, är en ny typ av konceptbutik, vars utbud uteslutande består av damunderkläder, strumpprodukter och accessoarer. Inredningen i butiken är fräscht skandinavisk och modern.

– Vi utvecklar ständigt vårt utbud på Helsingfors-Vanda genom att följa passagerarnas önskemål och trender, och Lindex är ett bra komplement till vårt omfattande butiksutbud. Vi tror att den nya butiken kommer att betjäna både flygplatsens passagerare och invånarna i närområdet på ett utmärkt sätt, säger Nora Immonen , Finavias affärschef på Helsingfors-Vanda flygplats.

Genom butiksöppningen utvecklas serviceutbudet ytterligare i ankomsthallen som är öppen för alla. Området betjänar förutom både ankommande och avresande passagerare också invånarna i närområdet med butiker, restauranger och kaféer.

Se här alla butiker, restauranger och kaféer i ankomsthallen på Helsingfors-Vanda flygplats.

Läs även:

Apoteket öppnades i ankomsthallen på Helsingfors-Vanda

Food Hall i ankomsthallen på Helsingfors-Vanda fick internationellt erkännande för restaurangområdet: Årets Food Hall 2023

Så här fungerar Wolt på Helsingfors-Vanda flygplats