Hoppa över navigering

Flygningarna från Uleåborg till München fortsätter över sommaren – Lufthansa börjar flyga rutten året runt

Article published
18.01.2024 kl 13:30
Lufthansan lentokone Oulussa. Crew heiluttaa ikkunasta Suomen ja Saksan lippuapuja
Destinationer
Flygbolaget Lufthansa kommer att flyga sin nya Uleåborg–München-rutt även nästa sommar och bekräftar samtidigt flygningar fram till vintersäsongen 2024–2025. Detta gör Lufthansa till det enda flygbolaget hittills som erbjuder internationella reguljärflyg året runt till norra Finland.

Lufthansa öppnade en efterlängtad ruttförbindelse från Uleåborgs flygplats till München, Tyskland, den 16 december 2023. Rutten flygs för närvarande två gånger i veckan, på onsdagar och lördagar.

De regelbundna reguljärflygen från Uleåborg till Centraleuropa har visat sig vara populära bland passagerarna. Flygbolaget har nu bekräftat att reguljärflygen kommer att fortsätta under sommarsäsongen, med två flygningar i veckan, på tisdagar och lördagar. Flygningarna kommer också att fortsätta två gånger i veckan under vintersäsongen 2024–2025.

− Rutten Uleåborg–München har varit ett utmärkt komplement till ruttutbudet på våra flygplatser. Förbindelsen har varit populär bland passagerarna sedan den öppnades och har avsevärt stärkt norra Finlands internationella tillgänglighet. Populariteten återspeglas nu i att flygningarna fortsätter året runt, vilket vi är väldigt glada över, säger Petri Vuori, Finavias chef för ruttutveckling.

Både sommarens och nästa vinters flyg kan nu bokas på Lufthansas webbplats.

Läs mer:

Lufthansa börjar med direkta reguljärflyg från Uleåborg till München i vinter

Avgående och ankommande flyg på Uleåborgs flygplats