Ohita navigaatio

Lennot Oulusta Müncheniin jatkuvat kesän yli − Lufthansa laajentaa reitin ympärivuotiseksi

Artikkeli julkaistu
18.01.2024 klo 13:30
Lufthansan lentokone Oulussa. Crew heiluttaa ikkunasta Suomen ja Saksan lippuapuja
Reitit & Kohteet
Lentoyhtiö Lufthansa lentää tuoretta Oulu−München-reittiyhteyttään myös ensi kesänä, varmistaen samalla lennot talvikaudelle 2024–2025 asti. Tämä tekee Lufthansasta toistaiseksi ainoan lentoyhtiön, joka tarjoaa Pohjois-Suomeen ympärivuotisia kansainvälisiä reittilentoja.

Lufthansa avasi Oulun lentoasemalle kauan odotetun reitin Müncheniin, Saksaan, 16. joulukuuta 2023. Reittiä lennetään tällä hetkellä kahdesti viikossa keskiviikkoisin ja lauantaisin.

Säännölliset reittilennot Oulusta Keski-Eurooppaan ovat osoittautuneet suosituiksi. Lufthansa on nyt vahvistanut, että reittilennot jatkuvat myös kesäkaudella, operoiden kahdesti viikossa tiistaisin ja lauantaisin. Lennot jatkuvat myös talvikaudella 2024–2025 kahdesti viikossa.

− Oulu−München-reitti on ollut erinomainen lisäys lentoasemiemme reittitarjontaan. Yhteys on nauttinut matkustajien suosiosta alkamisestaan lähtien ja vahvistanut Pohjois-Suomen kansainvälistä saavutettavuutta merkittävästi. Suosio näkyy nyt lentojen jatkumisena ympärivuotisesti, mistä olemme todella iloisia, Finavian reittikehityksestä vastaava johtaja Petri Vuori sanoo.

Sekä kesän että ensi talven lennot ovat nyt varattavissa Lufthansan verkkosivuilta.

Kuva: Marko Sulonen / Business Oulu.

Lue lisää:

Lufthansa aloittaa talvella suorat reittilennot Oulusta Müncheniin

Oulun lentoaseman lähtevät ja saapuvat lennot