Mukavasti matkaan

Finavia on suomalainen lentoasemayhtiö, joka mahdollistaa sujuvat lentoyhteydet maailmalle koko maan kattavan lentoasemaverkostonsa kautta.

20 lentoasemaa

Finavialla on Suomessa 20 hiilineutraalia lentoasemaa. Uskomme, että tulevaisuuden lentoasema on päästötön. Käy tutustumassa lentoasemiin.

 
 

Helsinki-Vantaan lentoasema kehittyy

Lentoasemasta tulee upea. Ennen kuin kaikki on valmista, tiedossa on monenmoista häiriötä. Saavu ajoissa ja tutustu muutoksiin etukäteen.

Hyvien asioiden ketju

Meidän on huolehdittava yksityiskohdista, jotta voimme edistää sujuvaa ja mutkatonta matkustamista Suomesta ympäri maailmaa. Yksityiskohdista syntyy hyvien asioiden ketju.

Thumbnail from the video with title Hyvien asioiden ketju
 

Pysäköi lähimmäs lähtöporttia

Varaa pysäköintipaikka Helsinki-Vantaan lentoasemalta haluamaasi parkkihalliin ennakkoon ja säästät rahaa. Meiltä löydät latauspaikat myös sähköautoille.

Helsinki-Vantaan lentoasema

Helsinki-Vantaan lentoasema on merkittävä vaihtolentoasema Euroopan ja Aasian välisessä lentoliikenteessä. Se mahdollistaa erinomaiset yhteydet Suomesta muualle maailmaa.

Avoinna olevat palvelut ja ravintolat

Helsinki-Vantaan lentoaseman palvelut ja ravintolat ovat tällä hetkellä auki poikkeusaukioloajoin. Tarkistathan ajat ennen vierailua.

 

Miten koronatilanne vaikuttaa matkustamiseen?

Finavian lentoasemilta voit matkustaa terveysturvallisesti myös covid-19-pandemian aikana. Katso useimmin kysytyt kysymykset matkustuksesta poikkeustilanteessa.