MyFlight-tjänsten

Finavias MyFlight-tjänst gör resan hemifrån till avgångsgaten smidigare. MyFlight ger dig skräddarsydd information så att du kan börja din flygresa från Helsingfors-Vanda flygplats ännu mer bekymmersfritt.

Vilken gate avgår mitt flyg från och hur långt är det till min gate? Vilka av flygplatsens butiker och restauranger finns på vägen? Vad borde jag beakta före min resa? Finavias MyFlight-tjänst ger dig de bästa tipsen när du reser via Helsingfors-Vanda flygplats. Tjänsten kan beställas på engelska eller på finska.

Thumbnail from the video with title MyFlight service

Vad erbjuder MyFlight-tjänsten?

Som användare av MyFlight-tjänsten får du mångsidig information om din avresa och flygplatsens tjänster till din e-post i olika skeden av din resa. Du kan beställa tjänsten till din e-post på Helsingfors-Vanda flygplats webbplats för avgående flyg. När du beställer tjänsten kan du berätta om dina intressen så att MyFlight kan skräddarsys just för dig. 

När beställningen har bekräftats får du nyttig information om din flygresa till din e-post. MyFlight ger dig tillgång till bland annat en minneslista för flygpassagerare, en karta över flygplatsen och potentiellt värdefulla förmåner. 

När avgångsgaten har bekräftats får du mer information om din resa på flygplatsen, till exempel en uppskattning av hur långt du måste gå på flygplatsen. Dessutom får du information om olika tjänster som butiker och restauranger som finns på flygplatsen längs din rutt. De rekommenderade tjänsterna är mer relevanta om du har berättat om dina intressen när du beställde tjänsten.

När ombordstigningen börjar får du en separat anmälan och kan fortsätta till avgångsgaten.

Om flygets avgångsgate eller avgångstid ändras före avgång får du också en separat anmälan.

Hur beställer jag MyFlight-tjänsten?

Du kan beställa MyFlight-tjänsten på Helsingfors-Vanda flygplats webbplats för avgående flyg. Välj ditt flyg från listan, tryck på "Updates" och beställ tjänsten genom att ange din e-postadress. Tjänsten kan beställas om det är minst två timmar till flygets avgång.

Observera att du måste bekräfta din beställning genom att klicka på bekräftelselänken i det första e-postmeddelandet.

Du kan läsa mer om insamling och behandling av personuppgifter i MyFlight-tjänstens dataskyddsbeskrivning (PDF på engelska)

Vem kan använda MyFlight-tjänsten?

MyFlight-tjänsten är avsedd för passagerare som reser från Helsingfors-Vanda flygplats. En giltig e-postadress krävs för att använda tjänsten. Tjänsten kan beställas på engelska eller på finska.

Är MyFlight-tjänsten endast tillgänglig på Helsingfors-Vanda flygplats?

För närvarande är MyFlight-tjänsten endast tillgänglig på Helsingfors-Vanda flygplats. 

Var kan jag få hjälp med att använda tjänsten? 

Om du har frågor om användningen av tjänsten kan du kontakta Finavias kundtjänst.