Sijainti
Portti 22 (Näytä kartalla)
Aukioloajat
ma 4.30-23, ti-ke 5-23, to-pe, su 4-23 ja la 4-20.30
Yhteystiedot
customerservices.fi@wdfg.com

Helsinki Duty Free, Euroopan-lennot
12 arvostelua

Päämyymälämme palvelee kansainvälisille lennoille lähteviä matkustajia todella laajalla kattauksella kosmetiikkaa, juomia ja makeisia.

Voit tehdä ostoksesi rauhassa ennen kuin siirryt lähtöportillesi. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään mieleisesi tuotteet.

Valikoimaamme kuuluvat mm.

  • Erikoishinnoitellut tarjous- ja kampanjatuotteet
  • Suomalaiset elintarvikkeet, esim.  
  • Suomi-aiheiset tuliaiset
  • Suklaa ja makeiset
  • Alkoholijuomat
  • Kosmetiikka
  • Hajuvedet


Tutustu myös Reserve & Collect palveluun. Verkkopalvelu mahdollistaa tuotteiden varaamisen ennen matkaa. Säästä aikaa ja nouda varaamasi tuotteet Duty Free myymälästä.

Tax free - ja EU-hinnat

Jos olet matkalla EU:n ulkopuolelle, voit ostaa meiltä aina edullisin tax free -hinnoin. Suomen ulkopuolelle EU-kohteisiin matkustavat voivat vastaavasti ostaa EU-hinnoilla.

Lue lisää matkustajien osto-oikeuksista.

Oletko tuoksuyliherkkä?

Jos lentosi lähtee terminaali 2:sta ja olet tuoksuyliherkkä, voit paikan päällä käyttää vaihtoehtoista uloskäyntiä välttääksesi kulkemasta myymälän läpi. Kiertoreittiä kulkemalla pääset suoraan terminaalin odotustiloihin.

Treasures of HEL esittelee Helsinki-Vantaan lentoaseman myymälöiden ja muiden palveluiden parhaimmistoa. Löydä omat aarteesi. Lue lisää täältä.

Sijainti
Portti 22 (Näytä kartalla)
Aukioloajat
ma 4.30-23, ti-ke 5-23, to-pe, su 4-23 ja la 4-20.30
Yhteystiedot
customerservices.fi@wdfg.com
Broken lipstick sold (value 28eur), and since 26Feb, no replay for compensation claim with copy of the receipt. Do not shop unless you check the item before leaving the cashier!
Mervi Hakala-Rafols • 22.6.2017
Kallis liukuhihnakauppa
Nina • 15.2.2017
3.2.2017
You enter through this shop. But when flying domestic you are not allowed to buy anything. However you hear this only after queeing to pay it. In the shop there is no information about this. / Tät myymälää ei voi välttää. Missään ei kerrota, että kotimaan lennoille ei voi ostaa mitään. Myyjä informoi, että täältä netistä löytyy se tieto!
Sirkku Vuorma • 12.12.2016
Ennen vanha oli Stockmannin ja Finavian myymälät. Näissä myymälöissä oli hyvä valikoima. Tässä Duty Free Shop on niin heikko valikoima ja kaikki liian kallis. Siksi teen nykyä ostokset ennen kun tulen lentokenttään.
Nosje Heybroek-Nikkilä • 16.11.2016
27.9.2016
Over priced bulk stuff
Jone Kannus • 30.8.2016
Epäkohteliasta liukuhihna palvelua ja jopa tax-free hinnat ovat kalliita, EU-hinnoista puhumattakaan.
Janne Moilanen • 19.8.2016
Lots of good stuff. Biggest shop in the Airport. No customers see or understand the queue system when paying. The number screen is placed where people do not look. Maybe an automatic voice would help?
Anders • 2.5.2016
8.4.2016
Heikko valikoima ja **kallis** jopa verrattuna Norjaan ja se on jo paljon se. :DAinoa olutmerkki on lappari ja muuta ei ole. Kuka siellä päättää, mitä laitetaan myyntiin?Näkisin mieluusti myynnissä lukuisampia suomalaisia tuotteita ja plussaa tuleekin Muumi-kahvista.
Matti Ruusunen • 27.12.2015
Laatutuotteita mutta liian kallis. Jopa vesipullot ovat kalliita.
Heikki Hyvönen • 13.8.2015

Kiitos arvostelustasi!

Lisää arvostelu

Täytä reCAPTCHA.

Rekisteriseloste (pdf)
Pidätämme oikeuden hylätä arvostelutekstin kokonaan tai osittain. Lue lisää käyttöehdoistamme.

Lue seuraavaksi

Hyppää Suomi 100 -teemabussin kyytiin Helsinki-Vantaalla

Suomen satavuotiasta itsenäisyyttä voi juhlistaa taittamalla lentokoneen ja terminaalin välisen matkan ainutlaatuisen teemabussin...

HSL lupaa helpotusta junalipun ostamiseen - lentoasemalla useita myyntipisteitä

HSL parantaa juna-asiakkaidensa informaatiota lentoasemalla ja järjestää Helsinki-Vantaalle lipunmyyjän/oppaan auttamaan saapuvia turisteja ja vähentämään jonoja...

Helsinki-Vantaan kuuluisat vieraat: Jayne Mansfield, 1963

Kurveistaan tunnettu elokuvatähti Jayne Mansfield oli 1950- ja 60-luvuilla suosiossa. Tähti kävi myös Suomessa tuomaroimassa Miss Scandinavia -kisaa. Esittämistään...

Humans of Helsinki Airport: Johanna Laakso

Millainen fiilis matkustajalle jää, kun hän on kulkenut lentoaseman läpi? Toimivatko tilat ja palvelut, löytyikö kaikki helposti, olivatko työntekijät kiireisiä ja kireitä...