Sijainti
Portti 24 (Näytä kartalla)
Aukioloajat
ma-pe 5-23, la 4-20.30 ja su 4.30-23
Yhteystiedot
Tapio cafe
Arkisin klo 9-17 0207 629 732 myyntipalvelu, muina aikoina 0207 629 757 Manager On Duty. (ks. hinnat yrityksen kotisivuilta)

Tapio cafe
6 arvostelua

Tapio Cafe tuo kotimaiset raaka-aineet ja maut, designin sekä luonnon keskelle lentokenttää. Kotoisa kokemus suomalaiselle, elämys ulkomaalaiselle.

Saat aina kellonaikaan sopivaa purtavaa. Aamulennolle lähteville suosittelemme runsaita erilaisia täytettyjä leipiämme, uunituoreita croissanteja, raikkaita hedelmäsalaatteja sekä täyteläisiä jugurttejamme. Croissantin kyytipoikana on maalaiskinkkua, juustoa, hedelmälohkoja ja vihanneksia.

Lounasajasta lähtien voit ruokailla kevyesti. Valitse esimerkiksi leipäjuusto–kvinoa-salaatti tai poropyörykät perunamuusilla. Kevyttä kaipaava syö suosikiksi nousseen raakapuuron.

Meidät tunnetaan myös erikoisoluthanasta ja laajasta juomavalikoimasta. Jos emännöit tai isännöit ulkomaisia vieraita, erikoiset kotimaiset alkoholijuomat voivat kiinnostaa.

Ruokaillessasi olet lähellä suomalaista luontoa. Taiteilija Teemu Järven karhukuvat koristavat seiniä. Lattia on tehty graniitista, ja Artekin tuolit ja pöydät ovat koivua. Ja jos mielesi vaeltaa ulos, siellä siintää aito koivumetsä.

Erityisruokavaliot

Kahvila ja ravintolapalvelut tarjoavat erikoisruokavalioihin sopivia vaihtoehtoja. Vaihtoehdot ovat selkeästi merkitty ravintoloiden ruokalistoilla tai kahviloissa kyltein ja tuotetiedoin. Katso vinkkilista erityisruokavalioita noudattaville.

Vältä jonot ja tilaa ennakkoon To Go -palvelulla

Voit tilata kahvilatuotteita ennakkoon Helsinki Airport -mobiilisovelluksesta löytyvällä To Go -palvelulla ja napata tuotteet mukaan kahvilan noutopisteeltä. Tuotteiden maksu tapahtuu yhdellä klikkauksella noudon yhteydessä. Nopeaa ja vaivatonta!

Sijainti
Portti 24 (Näytä kartalla)
Aukioloajat
ma-pe 5-23, la 4-20.30 ja su 4.30-23
Yhteystiedot
Tapio cafe
Arkisin klo 9-17 0207 629 732 myyntipalvelu, muina aikoina 0207 629 757 Manager On Duty. (ks. hinnat yrityksen kotisivuilta)
Staff is consistently rude. 1/3 coffees turned out how they were supposed to - which is great considering how overpriced the cafe is.
• 27.4.2017
17,50 euros for a 18.7 cl bottle of white wine ?? That is excessive !! I didnt pay attention to the price when I chose it and of course, before I paid, the cashier was quick to open it.
Martin • 3.3.2017
23.7.2016
30.6.2016
Todella tyly palvelu, vaikka myyjä ei edes ollut suomalainen. Ruokailuvälineiksi tarjolla vain muovisia leluja.
Pekka Peitsi • 22.5.2016
2.3.2016

Kiitos arvostelustasi!

Lisää arvostelu

Täytä reCAPTCHA.

Rekisteriseloste (pdf)
Pidätämme oikeuden hylätä arvostelutekstin kokonaan tai osittain. Lue lisää käyttöehdoistamme.

Lue seuraavaksi

Helsinki-Vantaalta pääsee nyt Pristinaan: Katso kuvat reittiavajaisista

Norwegianin tuore Helsinki–Pristina-reitti lennetään kerran viikossa torstaisin 22. kesäkuuta alkaen.

Vielä ehdit! Tule mukaan vaikuttamaan vastuullisuustyöhömme

Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme vastuullisena yrityksenä. Kerro mielipiteesi siitä, miten voisimme vielä paremmin onnistua työssämme.

Kirja matkaan –kampanja tuo pop up –kirjaston Helsinki-Vantaalle

Lentoasemalle aukeava kirjasto tarjoaa sadan kotimaisen kirjan valikoiman. Kirjastosta voi lainata matkalukemista viikon ajan juhannuksen jälkeen.

Lipunmyynti lähijunissa loppui – osta lippu ennen junaan nousua!

Lipunmyynti pääkaupunkiseudun lähijunaliikenteessä päättyi 19. kesäkuuta. Uudistus koskee myös Helsinki-Vantaalle kulkevia P- ja I-lähijunia.