Sijainti
Portti 24 (Näytä kartalla)
Aukioloajat
su-pe 5-23, la 5-20.30
Yhteystiedot
Tapio cafe
Arkisin klo 9-17 0207 629 732 myyntipalvelu, muina aikoina 0207 629 757 Manager On Duty. (ks. hinnat yrityksen kotisivuilta)

Tapio cafe
5 arvostelua

Tapio Cafe tuo kotimaiset raaka-aineet ja maut, designin sekä luonnon keskelle lentokenttää. Kotoisa kokemus suomalaiselle, elämys ulkomaalaiselle.

Saat aina kellonaikaan sopivaa purtavaa. Aamulennolle lähteville suosittelemme runsaita erilaisia täytettyjä leipiämme, uunituoreita croissanteja, raikkaita hedelmäsalaatteja sekä täyteläisiä jugurttejamme. Croissantin kyytipoikana on maalaiskinkkua, juustoa, hedelmälohkoja ja vihanneksia.

Lounasajasta lähtien voit ruokailla kevyesti. Valitse esimerkiksi leipäjuusto–kvinoa-salaatti tai poropyörykät perunamuusilla. Kevyttä kaipaava syö suosikiksi nousseen raakapuuron.

Meidät tunnetaan myös erikoisoluthanasta ja laajasta juomavalikoimasta. Jos emännöit tai isännöit ulkomaisia vieraita, erikoiset kotimaiset alkoholijuomat voivat kiinnostaa.

Ruokaillessasi olet lähellä suomalaista luontoa. Taiteilija Teemu Järven karhukuvat koristavat seiniä. Lattia on tehty graniitista, ja Artekin tuolit ja pöydät ovat koivua. Ja jos mielesi vaeltaa ulos, siellä siintää aito koivumetsä.

Erityisruokavaliot

Kahvila ja ravintolapalvelut tarjoavat erikoisruokavalioihin sopivia vaihtoehtoja. Vaihtoehdot ovat selkeästi merkitty ravintoloiden ruokalistoilla tai kahviloissa kyltein ja tuotetiedoin. Katso vinkkilista erityisruokavalioita noudattaville.

Sijainti
Portti 24 (Näytä kartalla)
Aukioloajat
su-pe 5-23, la 5-20.30
Yhteystiedot
Tapio cafe
Arkisin klo 9-17 0207 629 732 myyntipalvelu, muina aikoina 0207 629 757 Manager On Duty. (ks. hinnat yrityksen kotisivuilta)
17,50 euros for a 18.7 cl bottle of white wine ?? That is excessive !! I didnt pay attention to the price when I chose it and of course, before I paid, the cashier was quick to open it.
Martin • 3.3.2017
23.7.2016
30.6.2016
Todella tyly palvelu, vaikka myyjä ei edes ollut suomalainen. Ruokailuvälineiksi tarjolla vain muovisia leluja.
Pekka Peitsi • 22.5.2016
2.3.2016

Kiitos arvostelustasi!

Lisää arvostelu

Täytä reCAPTCHA.

Rekisteriseloste (pdf)
Pidätämme oikeuden hylätä arvostelutekstin kokonaan tai osittain. Lue lisää käyttöehdoistamme.

Lue seuraavaksi

Voiko jet lagin välttää kokonaan? Lentoemännän vinkit aikaerorasituksesta selviytymiseen

Finnairin lentoemäntä Anna Törnblom tietää, miten aikaeron aiheuttamaa väsymystä voi helpottaa.

Helsinki-Vantaalla voi nyt hypätä sauna-, formula- tai Sibeliusbussin kyytiin

Finavia juhlii Suomen satavuotisjuhlavuotta Portti Suomeen -teemalla. Juhlavuoden kunniaksi Helsinki-Vantaan matkustajat pääsevät matkaamaan terminaalin ja lentokoneen...

Kuka saa ostaa verovapaasti?

Tax free -säännöt voivat vaikuttaa monimutkaisilta, mutta älä anna niiden häiritä shoppailua Finavian lentoasemilla.

Oulun lentoaseman remontti alkaa - linja-autolla Kemi-Tornioon korvaaville lennoille

Oulun lentoaseman liikennealueiden peruskorjaus alkaa vaiheittain toukokuussa ja tulee vaikuttamaan lentoliikenteen aikatauluihin elokuun loppuun saakka. Osa lennoista...