Sijainti
Portti 24 (Näytä kartalla)
Aukioloajat
su-pe 5-23, la 5-20.30
Yhteystiedot
Tapio cafe
Arkisin klo 9-17 0207 629 732 myyntipalvelu, muina aikoina 0207 629 757 Manager On Duty. (ks. hinnat yrityksen kotisivuilta)

Tapio cafe
5 arvostelua

Tapio Cafe tuo kotimaiset raaka-aineet ja maut, designin sekä luonnon keskelle lentokenttää. Kotoisa kokemus suomalaiselle, elämys ulkomaalaiselle.

Saat aina kellonaikaan sopivaa purtavaa. Aamulennolle lähteville suosittelemme runsaita erilaisia täytettyjä leipiämme, uunituoreita croissanteja, raikkaita hedelmäsalaatteja sekä täyteläisiä jugurttejamme. Croissantin kyytipoikana on maalaiskinkkua, juustoa, hedelmälohkoja ja vihanneksia.

Lounasajasta lähtien voit ruokailla kevyesti. Valitse esimerkiksi leipäjuusto–kvinoa-salaatti tai poropyörykät perunamuusilla. Kevyttä kaipaava syö suosikiksi nousseen raakapuuron.

Meidät tunnetaan myös erikoisoluthanasta ja laajasta juomavalikoimasta. Jos emännöit tai isännöit ulkomaisia vieraita, erikoiset kotimaiset alkoholijuomat voivat kiinnostaa.

Ruokaillessasi olet lähellä suomalaista luontoa. Taiteilija Teemu Järven karhukuvat koristavat seiniä. Lattia on tehty graniitista, ja Artekin tuolit ja pöydät ovat koivua. Ja jos mielesi vaeltaa ulos, siellä siintää aito koivumetsä.

Erityisruokavaliot

Kahvila ja ravintolapalvelut tarjoavat erikoisruokavalioihin sopivia vaihtoehtoja. Vaihtoehdot ovat selkeästi merkitty ravintoloiden ruokalistoilla tai kahviloissa kyltein ja tuotetiedoin. Katso vinkkilista erityisruokavalioita noudattaville.

Sijainti
Portti 24 (Näytä kartalla)
Aukioloajat
su-pe 5-23, la 5-20.30
Yhteystiedot
Tapio cafe
Arkisin klo 9-17 0207 629 732 myyntipalvelu, muina aikoina 0207 629 757 Manager On Duty. (ks. hinnat yrityksen kotisivuilta)
17,50 euros for a 18.7 cl bottle of white wine ?? That is excessive !! I didnt pay attention to the price when I chose it and of course, before I paid, the cashier was quick to open it.
Martin • 3.3.2017
23.7.2016
30.6.2016
Todella tyly palvelu, vaikka myyjä ei edes ollut suomalainen. Ruokailuvälineiksi tarjolla vain muovisia leluja.
Pekka Peitsi • 22.5.2016
2.3.2016

Kiitos arvostelustasi!

Lisää arvostelu

Täytä reCAPTCHA.

Rekisteriseloste (pdf)
Pidätämme oikeuden hylätä arvostelutekstin kokonaan tai osittain. Lue lisää käyttöehdoistamme.

Lue seuraavaksi

Humans of Helsinki Airport: Krista Peurasaari

M Room -parturiliikkeen aluepäällikkö Krista Peurasaari nauttii lentokentän ainutlaatuisesta työyhteisöstä.

Näin Suomen lentoyhteydet paranevat – Katso Finavian jättilista!

Kokosimme vuoden 2017 lentoreittiavaukset yhteen nippuun. Uusien lentoyhteyksien avulla satavuotias Suomi on entistä tiukemmin kiinni maailman sykkeessä.

Lennokas lauantai Jyväskylän lentoaseman terminaalissa la 25.3.

Jyväskylän ammattiopiston matkailuopiskelijat järjestävät lentoasemalla matkailun teemapäivän "Lennokas lauantai".

Ryanair aloittaa Tampere-Pirkkalasta lennot Budapestiin ja Bremeniin ja Air Baltic Riikaan

Tampere-Pirkkalan lentoaseman reittivalikoimaan tulevat Budapest, Bremen ja Riika. Kaikkiin kohteisiin lennot alkavat maaliskuun lopussa.