Sijainti
Portti 26 (Näytä kartalla)
Aukioloajat
su-pe 5-23 ja la 5-20.30
Yhteystiedot
Wine & View
Arkisin klo 9-17 myyntipalvelu 0207 629 732, muina aikoina Manager on duty 0207 629 757 (ks. hinnat yrityksen kotisivuilta)

Wine & View
9 arvostelua

Wine & View -viinibaari yllättää aina, sillä valikoima vaihtuu päivittäin. Joukossa on kuohuviinejä ja viinejä kaikkialta maailmasta. Eleettömän kaunis vaalea sisustus täydentää hetken.

Valitse lasillisesi kyytipojaksi tapaslautanen. Kuohuviinin kera sopivat mansikat tai käsintehdyt suomalaiset vaahtokarkit. Kun kaipaat suolaista, esimerkiksi Skagen-ravut tai oliivien, artisokkien ja aurinkokuivattujen tomaattien sekoitus ovat hyviä valintoja. Oluttakin on tarjolla: meillä on lentoaseman ainoa sesongin mukainen ale-oluthana.

Huippuviinien vuosikertoja laseittain

Viinibaarin FINE Wine Barissa voit maistella maailman huippuviinien vanhoja vuosikertoja laseittain. Tarjolla on aina todellisia erikoisuuksia tuhannen maailman parhaan viinin joukosta. Luokituksesta vastaa The 1000 Finest Wines Ever Made -viiniopas.

Kahvila ja ravintolapalvelut tarjoavat erikoisruokavalioihin sopivia vaihtoehtoja. Vaihtoehdot ovat selkeästi merkitty ravintoloiden ruokalistoilla tai kahviloissa kyltein ja tuotetiedoin. Katso vinkkilista erityisruokavalioita noudattaville.

Airport Wine Bar of the Year 2016


Arvostettu kansainvälinen ravintolapalveluiden kilpailu FAB Awards palkitsee vuosittain rautatie- sekä lentoasematoimijoita menestyksekkäistä ja innovatiivisista kahvila- ja ravintolakonsepteista. Kilpailu käytiin Genevessä 30.6.2016

Wine & View palkittiin Airport Wine Bar of the Year –kategoriassa. Voittoa perusteltiin valikoiman laajuudella, tyylikkäällä suunnittelulla ja asiakkaiden suosiolla. Wine & View'n ravintolaoperaattori on SSP Finland

 

Sijainti
Portti 26 (Näytä kartalla)
Aukioloajat
su-pe 5-23 ja la 5-20.30
Yhteystiedot
Wine & View
Arkisin klo 9-17 myyntipalvelu 0207 629 732, muina aikoina Manager on duty 0207 629 757 (ks. hinnat yrityksen kotisivuilta)
Viihtyisä ympäristö ja todella hyvää palvelua sain naistyöntekijältä, jolle kuvailin viinin makua jota tavoittelin. Hän onnistui kuvaukseni perusteella suosittelemaan viinin, josta pidin kovasti. Hienoa, että Suomessa lentokentällä saa maistella näin laadukkaita viinejä. ;)
Arja • 19.2.2017
Erittäin hyvä viinivalikoima, mutta uskomattoman töykeä palvelu.
Emmi • 10.2.2017
8.12.2016
Good but expensive..
Patricia Karellin • 28.7.2016
I used to love Wine & View before: expert staff and rarities that were not on the list (Gaja, Ximenez Reliquias and the like). Now, more common wines and conveyor belt service (polite and nice though). You can still find a glass of good wine here!
Timochenko • 20.5.2016
Very rude male server 4/22/2016, 5pm
Johanna • 23.4.2016
18.4.2016
Mukava, rauhallinen paikka nauttia lasi Cavaa ennen lentoa
Petri • 10.2.2016
Ihan jees olut
Santtu • 11.10.2015

Kiitos arvostelustasi!

Lisää arvostelu

Täytä reCAPTCHA.

Rekisteriseloste (pdf)
Pidätämme oikeuden hylätä arvostelutekstin kokonaan tai osittain. Lue lisää käyttöehdoistamme.

Lue seuraavaksi

Miten lentokentällä nukkuminen luonnistuu?

Selviä yöstä kentällä kivuttomasti vinkkiemme avulla.

SRV mukaan toteuttamaan Helsinki-Vantaan laajennusosan ja terminaali 2:n uudistustöitä

SRV on valittu mukaan Helsinki-Vantaan lentoaseman T2 edusta-alueen muutostöiden allianssihankkeeseen. Suunnittelutyö kattaa T2-terminaalin lähtöselvitys- ja tuloaulojen...

Helsinki-Vantaan open mic saa jatkoa – lentoasemalla kuka vain voi olla päivän stara

Finavia tuo jälleen elävää musiikkia Helsinki-Vantaan lentoaseman porttialueelle matkustajia ilahduttamaan. Estradi on avoin kaikille halukkaille.

Yhteydet maailmaan lähes tuplaantuneet kymmenessä vuodessa - Helsinki-Vantaa on Pohjois-Euroopan ylivoimaisesti verkottunein lentoasema

Finavian operoima Helsinki-Vantaa on parhaiten maailman lentoverkostoihin kytkeytynyt lentoasema Pohjois-Euroopassa. Helsinki-Vantaan valttikortteja ovat lentoaseman...