Liiketilat Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Tietoa liiketiloista kiinnostuneille

Vuokraamme terminaalien liiketiloja yrityksille, jotka tuottavat palveluita lentomatkustajille pysyvästi tai väliaikaisesti. Tavoitteenamme on, että Helsinki-Vantaan lentoasemalla olisi mahdollisimman kattava ja monipuolinen palvelutarjonta sekä laadukas tuotevalikoima tunnettuja suomalaisia ja kansainvälisiä tuotemerkkejä. 

Finavia kaupalliset yhteistyökumppanit valikoituvat etukäteen asetettujen valintakriteerien, tarjouskilpailutusten ja neuvottelujen perusteella. Arviointiperusteita ovat muun muassa tuloksellinen toiminta, toimialaosaaminen, yrityksen ja brändin tunnettuus, hyvä maine sekä laadukas asiakaspalvelu.

Muut vapaat liiketilat

Vuokraamme vapaita liiketiloja julkisen kilpailutusprosessin kautta. Avoinna olevat kilpailutuksemme julkaistaan myös julkisissa hankintaportaaleissa. Voit olla meihin yhteydessä alla olevalla lomakkeella.

Pop-up-liiketilat

Tarjoamme vuokralle pop-up-tiloja lentoasemalta.

Jos olet kiinnostunut Helsinki-Vantaan lentoaseman pop-up-liiketiloista, täytä ja lähetä alla oleva lomake.

Kioskiliiketilan kilpailutus Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Etsimme kioskitoimijaa Helsinki-Vantaan Non-Schengen terminaalin liiketilaan.

Pyydämme hyvämaineisia kioskiliiketoimintaa harjoittavia yrityksiä ja yrittäjiä, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan Helsinki-Vantaan lentoasemalla osallistumaan tähän hankintaan ja jättämään sitovan tarjouksen sähköpostitse osoitteeseen [email protected] viimeistään 18.6.2024 klo 13.00 mennessä.

Tarjouspyyntömateriaalit toimitetaan kiinnostuneille tarjoajille sähköpostitse. Tarjouspyynnön sekä kaikki lisämateriaalit saa pyytämällä niitä osoitteesta [email protected].

Liiketilat Helsinki-Vantaan lentoasemalla


Olen kiinnostunut

Nimi
(Valinnainen)
(Valinnainen)