Finnair Lounge

Finnair Business ja Platinum Wing loungeissa rentoudut ennen lentoa

Finnair Business lounge

Finnair Business Loungessa on 450 asiakaspaikkaa ja varmasti jokaiselle jotakin. Voit pistäytyä kahvilassamme tai nauttia cocktailin baarissa. Kotoisa olohuone sohvineen ja nojatuoleineen sopii täydellisesti jutusteluun ja seurusteluun matkakumppaneiden kanssa, kun taas näkösuojilla varustetut istuimet ovat oivallisia työntekoon. Jos olet matkalla perheesi kanssa ja toivotte omaa rauhaa, sitä löytyy erityisesti perheille suunnitellusta tilasta. Loungessa tarjoiltavat, herkulliset ateriat valmistuvat avokeittiössä, joten voit seurata keittiömestariemme työtä, kun vierailet loungessa. Käytössäsi ovat myös suihkutilat.

Tarjoamme sinulle lämpimän aamiaisen klo 6.00–10.30. Aamiaisen jälkeen aina puoleen yöhön asti voit nauttia lounaan ja päivällisen runsaasta noutopöydästä, jossa on salaatteja, lämpimiä ruokia, keittoa, välipaloja ja jälkiruokia. Lisäksi tarjolla on laaja valikoima kuumia ja kylmiä sekä alkoholijuomia. Uudistamme ruokalistamme säännöllisesti tarjotaksemme sinulle vaihtelua, jos lennät kanssamme usein.

Sisäänpääsy

 • Loungemme non-Schengen alueella on käytössäsi, kun lentosi lähtee non-Schengen-alueelta ja on oneworld-lentoyhtiön liikennöimä ja markkinoima. Sisäänpääsy voi olla rajoitettu ruuhka-aikoina.
 • Sisäänpääsy on sinulle ilmainen, kun matkustat businessluokassamme tai olet Finnair Plus Platinum Lumo-, Platinum- tai Gold-jäsen. Finnair Plus Platinum Lumo -jäsenenä voit ottaa mukaasi neljä vierasta, ja Finnair Plus Platinum- ja Gold-jäsenenä yhden vieraan. Vieraiden tulee matkustaa oneworld-yhtiön liikennöimällä ja markkinoimalla lennolla.
 • Myös oneworld Emerald- ja Sapphire-jäsenet voivat käyttää loungeamme maksutta ja tuoda mukanaan yhden vieraan. Vieraan tulee matkustaa oneworld-yhtiön liikennöimällä ja markkinoimalla lennolla.
 • Finnair Plus Platinum Lumo-, Platinum-, Gold- ja Silver-jäsenet voivat ostaa Finnair Lounge -passin Finnair Shopista. Finnair Plus Basic -jäsenet voivat ostaa Finnair Shopista sisäänpääsyn loungeen ruuhka-aikojen ulkopuolella.
  • Voit ostaa sisäänpääsyn ennakkoon Varaukseni-palvelun tai asiakaspalvelumme kautta alennettuun hintaan. Voit maksaa sisäänpääsyn myös Finnair Plus -pisteillä. Sisäänpääsy on kolmeksi tunniksi.
  • Voit ostaa sisäänpääsyn myös loungen vastaanotosta. Sisäänpääsyn hinta on 55 €, lapset (2–11-vuotta) 15 €. Sisäänpääsy on kolmeksi tunniksi.
 • Alle 18-vuotiaat voivat käyttää lounge-palveluja ainoastaan aikuisen seurassa.

Finnair Platinum Wing

Finnair Platinum Wingissä aloitat matkasi tyylillä. Finnair Platinum Wingin sisustus ja tunnelma ovat saanet inspiraationsa pohjoisen luonnosta, ja toivomme, että voit viettää loungessa rauhallisen hetken ennen lentoasi. Pehmeät, luonnolliset materiaalit ja tekstiilit kutsuvat sinut rentoutumaan ja nauttimaan. Olohuoneen tummansiniset sävyt, mukavat sohvat ja näkymä lentoaseman asematasolle tarjoavat täydellisen tunnelman oleskeluun. Työskentelyä varten olemme varanneet sinulle istuimia, jotka on varustettu pienillä pöydillä ja lampuilla. Ruokailua varten on oma alueensa, ja sinua palvelee myös tasokas baari. Saunan ystävät voivat nauttia lämpimistä löylyistä. Käytössäsi ovat myös yksityiset suihkutilat, jotka on varustettu korkealuokkaisilla ihonhoitotuotteilla.

Meillä on ilo ja kunnia tarjoilla ravintolassamme ruokaa laadukkaista pohjoisen raaka-aineista ja yhdistää niihin aasialaisen keittiön helmiä. Platinum Wing on avoinna 11.00-17.30. Noutopöydästä löytyy keittoa, leipävalikoima, raikkaita salaatteja, alkupaloja sekä runsas jälkiruokapöytä juustoineen. Lämpimän ruuan sekä jälkiruuan voit valita a la carte listaltamme. Laadukas juomavalikoima viimeistelee ateriasi. Maistuisiko samppanja tai kenties nimikkococktailimme? Tarjolla on myös viinejä, erilaisia kuumia juomia, virvoitusjuomia ja baristamme valmistamaa erikoiskahvia.

Sisäänpääsy

 • Finnair Platinum Wing on avoinna yksinomaan Finnair Plus Platinum Lumo ja Platinum -jäsenille sekä oneworld Emerald-jäsenille, kun heidän lentonsa lähtee non-Schengen-puolelta ja on oneworld-yhtiön liikennöimä ja markkinoima. Finnair Plus Platinum Lumo -jäsenet voivat tuoda mukanaan neljä vierasta ja Finnair Plus Platinum -jäsenet sekä oneworld Emerald -kortinhaltijat yhden. Vieraan tulee matkustaa oneworld-yhtiön liikennöimällä ja markkinoimalla lennolla.
 • Alle 18-vuotiaat voivat käyttää lounge-palveluja ainoastaan aikuisen seurassa.

Lisätietoa saat verkkosivuiltamme.