Skip navigation

Helsinki-Vantaalta suoralla lennolla Chicagoon kesällä 2015

Artikkeli julkaistu
13.11.2014 klo 15:16
Finnairin lentokone lentokentällä.
Finnair avaa kesäreitin Chicagoon ja lentää kaupunkiin kolmesti viikossa kesäkuun 13. päivästä lokakuun 17. päivään asti. Lennot lähtevät Helsingistä maanantaisin, torstaisin ja lauantaisin.

Michiganjärven etelärannalla sijaitseva Chicago on keskilännen suurin kaupunki ja tärkeä liiketoiminnan, vapaa-ajan ja kulttuurin keskus. Kaupungissa on 2,7 miljoonaa asukasta ja metropolin alueella asuu yhteensä yli 9 miljoonaa ihmistä.

Chicago on tunnettu pilvenpiirtäjistään, huippuluokan urheilujoukkueista, ostosmahdollisuuksista ja aktiivisesta taide- ja kulttuurielämästä.

Finnairin Chicagon lennot ovat osa yhtiön Pohjois-Atlantin liikennettä koskevaa yhteistyöhanketta, jossa ovat mukana British Airways, Iberia, American Airlines ja US Airways. Yhteistyön ansiosta Helsingistä pääsee kymmeniin Pohjois-Amerikan kaupunkeihin aina Vancouverista Charlotteen yhdellä vaihdolla.

Helsinki-Chicago-reittiä on aiemmin operoinut American Airlines. Chicago on yksi American Airlines hubeista, ja Finnairin asiakkaat pääsevät sieltä codeshare-lennoilla useisiin Yhdysvaltojen kohteisiin, kuten San Franciscoon ja Los Angelesiin.

Chicagon reitti korvaa Finnairin kahtena edelliskesänä operoiman Hanoin reitin Finnairin kaukoliikennetarjonnassa. Finnairin muihin kesäkohteisiin 2015 kuuluvat muun muassa Ateena, Dublin, Malta ja Split.

Lähde: Finnairin tiedote 13.11.2014

Matkustus