Hyppää pääsisältöön

Kolme hyvää syytä varata parkkipaikka ennakkoon

Julkaistu
24.04.2017 klo 06:00
Jos aiot matkustaa Helsinki-Vantaalle autolla, miksi et varaisi parkkipaikkaa etukäteen? Se säästää aikaa, tekee matkastasi sujuvamman ja takaa autollesi paikan valitsemassasi pysäköintihallissa.

Hyvä matkustuskokemus on ennen kaikkea sujuva: olennaista on, että matkalle lähtö sujuu ilman turhia hämminkejä. 

Jo itse lentomatkaa edeltävät tapahtumat, esimerkiksi auton parkkeeraaminen, vaikuttavat matkan sujuvuuteen merkittävästi. Finavian digitaalisesta markkinoinnista vastaava Olli Lehtonen kertoo, mitkä ovat parkkipaikan ennakkovaraamisen kolme tärkeintä hyötyä matkustajille.

1. Matkustajat saavat puhelimiinsa QR-koodin, mikä vähentää sähläystä parkkihallin porteilla. P5-pysäköintihallissa on lisäksi erityiskaista niille asiakkaille, jotka ovat varanneet parkkipaikan etukäteen. QR-koodi takaa pääsyn pysäköintialueelle, ja sen saa puhelimeen, kun parkkipaikka on varattu ja maksettu.

"Koska pysäköinti on jo maksettu, sinun ei tarvitse huolehtia lipukkeen hukkaamisesta matkasi aikana."

”Koska pysäköinti on jo maksettu, sinun ei tarvitse huolehtia lipukkeen hukkaamisesta matkasi aikana”, Lehtonen lisää.

2. Parkkipaikan ennakkovaraaminen Helsinki-Vantaan mobiiliapplikaation kautta joko P1- tai P2-pysäköintihalliin tarjoaa matkustajille pääsyn turvatarkastukseen Premium Lanea pitkin. Pysäköinnin hinta on alkaen 42 euroa per viikko, mikä on reilusti edullisempi kuin edestakainen taksimatka lentoasemalle.

”Finavian matkustajakokemuksen keskiössä on sujuvuus, ja helppo pääsy pysäköintihalleista terminaaleihin on osa kokemusta.”

3. Helsinki-Vantaa parantaa tarjoamiaan digitaalisia palveluja jatkuvasti. Viimeisin lisäys on autonpesun tarjoaminen matkustajille matkan aikana. Pesun ja parkkipaikan voi tilata alla olevan linkin takaa.

Klikkaa tästä päästäksesi parkkipaikan ennakkovaraukseen 

Joko sinulla on Helsinki-Vantaan mobiiliapplikaatio?

Matkustus