Skip navigation

Air France palaa Helsinki-Vantaan lentoasemalle 20 vuoden tauon jälkeen

Artikkeli julkaistu
27.05.2021 klo 11:19
Air France
Lentoyhtiö Air France on kertonut aloittavansa jälleen lennot Helsinki-Vantaalta Pariisiin 6. heinäkuuta alkaen ja tarjoavansa sujuvat yhteydet niin Pariisiin, Ranskaan kuin muualle maailmallekin.

- Olemme iloisia siitä, että pystymme jälleen tarjoamaan asiakkaillemme lentoja Suomen ja Ranskan välille. Ensimmäinen Air France:n lento lähtee 6. heinäkuuta ja tarjoamme neljä viikoittaista lentoa 19. heinäkuuta saakka. Sen jälkeen tarjoamme päivittäisen lennon Pariisiin. Uskomme, että rajoitusten purettua suomalaiset asiakkaamme lentävät mielellään kanssamme Pariisiin ja siitä edespäin, sanoo Gijs van Popta, Pohjois-Euroopan johtaja Air Francelta.

Eurooppa avautuu hiljalleen ja vaiheittaisen avautumisen tukemiseksi kesän aikana Air France lisää palvelujaan Suomessa. Reittilento Helsingin ja Pariisin välillä operoidaan Airbus A319:llä tiistaisin, torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin 6. heinäkuuta alkaen jatkuen 18. heinäkuuta saakka. Heinäkuun 19. päivästä alkaen Air France tarjoaa yhden päivittäisen lennon Pariisiin. Kaikki lennot Helsinki-Vantaalta Pariisiin ovat varattavissa osoitteessa airfrance.fi.

- Toivotamme Air France:n, yhden Euroopan suurimmista lentoyhtiöistä, tervetulleeksi jatkamaan lentoja Pariisista Helsinkiin 20 vuoden tauon jälkeen. Air Francen tarjoama lentoreitti avittaa vapaa-ajan matkailua Suomeen ja tarjoaa hyviä yhteyksiä upeaan maahamme, matkakohteisiin kuten Lappiin, Suomen järvimaisemiin ja saaristoon sekä Helsingin keskustaan. Reitin uudelleen avaaminen tarjoaa erinomaisia yhteyksiä myös Suomesta maailmalle, sillä Air France:llä on kattavat maailmanlaajuiset verkostot, jotka tarjoavat mielenkiintoisia kohteita maailmalle, kuten Karibialle, Etelä-Amerikkaan ja Afrikkaan, sanoo myynnin ja reittikehityksen johtaja Petri Vuori Finaviasta.

- Me näemme, että mielenkiinto matkustamista kohtaan kasvaa joka viikko. Matkustajat etsivät tällä hetkellä eurooppalaisia kohteita, minkä vuoksi juuri nyt on täydellinen aika avata uudelleen reittiyhteys Pariisista Helsinki-Vantaalle. Tiedämme, että sekä Pariisi että Ranska ovat suosittuja kohteita suomalaisille matkailijoille, ja maiden avautuessa jälleen matkailulle, lentojen kysyntä kasvaa nopeasti, sanoo Gijs van Popta.

Lähde: Air France tiedote 27.5.2021.
Kuva: Air France.

Matkustus