Ohita navigaatio

Helsinki-Vantaan kahvilat, lounget ja ravintolat noudattavat tiukentuneita koronarajoituksia

Artikkeli julkaistu
29.12.2021 klo 13:59
Arkistointipäiväys
Tyttö selaa kännykkää kahvilassa.
Matkustus
Tämä tiedote on julkaistu koronarajoitusten kiristyessä. Koska rajoitukset ovat muuttuneet, tiedote on siirretty arkistoon väärinkäsitysten estämiseksi.

Helsinki-Vantaan lentoaseman palvelut ovat avoinna 28. joulukuuta 2021 voimaan astuneiden ravintolarajoitusten mukaisesti.

Kaikki kahvilat, ravintolat, baarit ja lounget Helsinki-Vantaan lentoasemalla noudattavat hallituksen määräämiä ravintolarajoituksia. Rajoituksilla pyritään hillitsemään koronapandemian leviämistä.

Ravintoloissa ja loungeissa anniskeluaika päättyy ravintolarajoitusten mukaisesti kello 17.00, ja ne sulkeutuvat viimeistään kello 18.00. Voimassa olevien rajoitusten mukaan myös baarien on suljettava viimeistään kello 18.00 mennessä.

Ravintoloiden ja palveluiden aukioloajat voit katsoa lentoaseman Ravintolat ja kahvilat -palvelusivuilta. Rajoitusten vuoksi myös asiakaspaikkojen määrään voi tulla muutoksia.

Tuloaulasta ja kioskeista evästä

Kello 18:n jälkeen porttialueella on avoinna WHSmith-kioski (portti 29), josta saa juotavaa ja pientä syötävää. Lisäksi muun muassa Richie's Gourmet Hot Dogs, Upper Crust, Café Tori ja Nordic Kitchen myyvät iltaisin take away -annoksia klo 18:n jälkeen.

Terminaali 2:n uuden tuloaulan Alepa, Subway ja kaksi R-Kioskia palvelevat matkustajia ja kaikkia lentokentällä asioivia myös iltaisin kello 18.00 jälkeen. Subway myy take away-annoksia koronapassia näyttämällä.

Muistathan tarkistaa nestesäännöt, jos otat mukaan eväitä. Voit tuoda pakatut eväsleivät, burritot, hampurilaiset ja salaatit, joihin on valmiiksi annosteltu kastike, turvatarkastuksen läpi porttialueelle. Jos salaatinkastike on erikseen, pakkaa se nesteisiin.

Suosittelemme, että otat mukaasi tyhjän vesipullon, jos matkustat Helsinki-Vantaan kautta myöhään illalla. Helsinki-Vantaalla on runsaasti pisteitä, joissa voit täyttää sen. Osasta non-Schengen-alueen vesiautomaatteja saa myös kuumaa vettä.

Varaudu esittämään koronapassi Helsinki-Vantaan kahviloissa, loungeissa ja ravintoloissa.

Kaupat ja ravintolat Helsinki-Vantaalla

Matkustaminen koronapandemian aikana

Päivitetty 12.1.2022: Uusien ravintolarajoitusten mukaisesti Helsinki-Vantaan ravintolat sulkeutuvat klo 18:00.