Ohita navigaatio

Hiihtolomalle Helsinki-Vantaalta? Katso vinkit sujuvaan pysäköimiseen lentoasemalla!

Artikkeli julkaistu
12.02.2024 klo 13:30
Perhe pysäköi Helsinki-Vantaan pysäköintitaloon
Matkustus
Finavialla on Helsinki-Vantaan lentoasemalla neljä tilavaa pysäköintitaloa sekä yksi ulkopysäköintialue. Tutustu valikoimaan, valitse itsellesi paras vaihtoehto ja varmista edullisin pysäköinti varaamalla paikkasi ennakkoon!

– Helsinki-Vantaan lentoasemalle on helppo saapua omalla autolla. Löydät pysäköintivalikoimastamme sopivimman joka tarpeeseen, oli kyseessä sitten viikonloppureissu kaksin tai pidempi hiihtolomamatka koko perheen voimin, Helsinki-Vantaan pysäköinnistä ja maaliikennepalveluista vastaava Jukka Isomäki Finaviasta sanoo.

P1 Premium

P1 Premium sopii sinulle, jos arvostat huippulaadukasta matkustuskokemusta ja pysäköinnin mukavuutta. Voit pysäköidä autosi lämpimään halliimme, josta on oma hissiyhteys tulo- ja lähtöaulaan. Premium-alueelta löydät juuri sinulle sopivat lisäpalvelut, kuten sähköautojen latauspaikat ja autopesulan, jossa autosi voidaan siistiä matkasi aikana. Suosittelemme Premium-aluetta erityisesti business-matkustajille ja lyhyempään pysäköintiin.

P2 Business

Pysäköintialue P2 sopii sinulle, jos arvostat laadukasta ja sujuvaa pysäköintiä. P2-talo on vain muutaman askeleen päässä tuloaulasta, jonne on hissiyhteys. Tilavasta talostamme löydät leveämmät pysäköintiruudut ja sähköautoilijoiden oman kerroksen. Eriväriset kerrokset ja eläinhahmot auttavat sinua löytämään autosi matkalta palattuasi! Suosittelemme P2-taloamme sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen pysäköintiin, ja erikoismatkatavaroiden, kuten suksien, kanssa matkustaville korkeampien tilojen vuoksi.

P3 Economy

Pysäköintialue P3 sopii sinulle, jos arvostat pysäköinnin vaivattomuutta ja haluat jättää autosi pysäköintiin nopeasti lentoasemalle saavuttuasi. P3-talosta on noin 300 metrin osittain katettu kävelymatka terminaaliin. Tilava pysäköintitalo tarjoaa runsaasti pysäköintipaikkoja hallin kahdessa eri osassa. P3 on pysäköintitaloistamme edullisin ja sopii erinomaisesti perheille ja pidempään lomapysäköintiin

P4 Budget

Ulkopysäköintialue P4 sopii sinulle, jos haluat pysäköidä helposti edullisimpaan mahdolliseen hintaan. Valitsemalla ulkoalueemme pysäköit noin 400 metrin kävelymatkan päähän terminaalista. Suosittelemme P4-ulkoaluetta matkustajille, jotka saapuvat matkailuautolla tai haluavat edullisimman pysäköinnin pitkäksi ajaksi.

P5 Standard

Pysäköintialue P5 sopii sinulle, jos arvostat helppoa ja nopeaa yhteyttä terminaaliin. Talomme sijaitsee aivan terminaalin edustalla ja sieltä on lyhyt, katettu kävelymatka tuloaulaan. Erinomaisen sijaintinsa ja hyvän hintansa ansiosta P5 –talomme sopii sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen pysäköintiin.

Varaa pysäköinti ennakkoon tästä

Tiesitkö?