Ohita navigaatio

Norwegian aloittaa reittilennot Helsinki-Vantaalta kolmeen kohteeseen Pohjois-Afrikassa

Artikkeli julkaistu
21.05.2024 klo 13:00
Norwegian Air lentokone lähdössä nousuun.
Reitit & Kohteet
Lentoyhtiö Norwegian laajentaa reittitarjontaansa Helsinki-Vantaan lentoasemalta, kun se aloittaa loka-joulukuussa 2024 reittilennot kohteisiin Marokossa ja Egyptissä. Norwegian tarjoaa ensi talvikaudella viikoittaisia lentoja Marrakechiin, Agadiriin ja Hurghadaan.

Norwegian aloittaa loppuvuodesta reittilennot Helsinki-Vantaalta Marokon Marrakechiin ja Agadiriin sekä Hurghadaan, Egyptiin. Loka-joulukuussa alkavat Marokon-yhteydet ovat Norwegianille palaavia reittejä, kun taas marraskuun alussa alkava reitti Egyptiin on yhtiölle täysin uusi.

− Olemme todella iloisia Norwegianin uusista reiteistä! Matkustajille avautuu nyt Helsinki-Vantaalta suorat lentoyhteydet myös Afrikan mantereelle, parantaen Suomen yhteyksiä maailmalle entisestään. Teemme Finaviassa kumppaneidemme kanssa paljon töitä lentoyhteyksien kehittämiseksi ja uskomme, että uudet reitit ilahduttavat myös matkustajia, Finavian reittikehityksestä vastaava johtaja Petri Vuori sanoo.

Historiallinen miljoonakaupunki Marrakech on yksi Marokon suosituimmista matkakohteista. Rantalomakohteet Agadir ja Hurghada puolestaan tarjoavat upeita hiekkarantoja Atlantin ja Punaisenmeren rannikoilla.

KohdeAvajaispäiväViikkovuorotOperointipäivät
Agadir29.10.20241Tiistai
Hurghada1.11.20241Perjantai
Marrakech21.12.20242Keskiviikko ja lauantai

Norwegian laajentaa ensi talven reittitarjontaansa myös Lapissa aloittamalla lennot Rovaniemen lentoasemalle Lontoosta ja Münchenistä. Tarkat lentoaikataulut ja liput ovat saatavilla Norwegianin verkkosivuilta.

Norwegian lentää tänä kesänä Helsinki-Vantaalta yhteensä jopa 23 suosittuun lomakohteeseen. Katso listaus kaikista kesäkauden reiteistä Finavian lentoasemilta!