Hoppa över navigering

Finnair får sin fjärde destination i Japan på sommaren 2024

Article published
09.11.2023 kl 16:45
Finnairin lentokoneita rivissä Helsinki-Vantaalla
Destinationer
Finnair börjar igen flyga två gånger i veckan från Helsingfors-Vanda flygplats till Nagoya, Japan, den 30 maj 2024. Nästa sommarsäsong kommer Finnair att ha totalt 20 veckovisa flygningar till Japan.

– Det är fint att Finnair igen börjar flyga från Helsingfors-Vanda till Nagoya. Förbindelsen är ett tecken på att flygförbindelserna med Asien återhämtar sig, och rutten kommer att öppna Finland ännu bättre för passagerare som anländer från Japan, säger Petri Vuori, Finavias chef för ruttutveckling.

Förutom till Nagoya flyger Finnair från Helsingfors-Vanda flygplats till Tokyo Haneda och Narita flygplatser samt Osaka i Japan. Biljetter till alla destinationer säljs på Finnairs webbplats.

Fler veckovisa flygningar för vintern 2024

I oktober 2024 kommer Finnair att starta reguljära flygningar till Faro i Portugal samt till Lanzarote och Fuerteventura på Kanarieöarna, som alla kommer att flygas till två gånger i veckan. Finnair kommer också att börja flyga med breda flygplan till Las Palmas och Dubai, som båda kommer att få två ytterligare flyg per vecka.

Finnair lägger också till fem flygningar per vecka till Manchester samt två nya flygningar till Dublin och Edinburgh. Reykjavik på Island får också tre nya flygningar.

Läs mer i Finnairs meddelande.

Se också

Alla reguljära destinationer från Finavias flygplatser för vintersäsongen 2023–2024.

Finnair börjar flyga från Helsingfors-Vanda till Wroclaw på sommaren 2024 – också fler flyg till Europa och Japan.