Hoppa över navigering

Flygbolaget Edelweiss Air öppnar rutter från Zürich till Kuusamo och Ivalo på vintern 2024

Article published
23.08.2023 kl 11:00
Edelweiss Airin lentokone ilmassa
Destinationer
I februari 2024 öppnar flygbolaget Edelweiss Air en direkt flygrutt från Zürich i Schweiz till Kuusamo och Ivalo flygplatser. Under vintersäsongen 2023–2024 flygs båda rutterna en gång i veckan, på fredagar.

Den 2 februari 2024 börjar det schweiziska flygbolaget Edelweiss Air sina direkta reguljärflyg mellan Zürich och Kuusamo samt Zürich och Ivalo. Rutten flygs en gång i veckan, på fredagar, fram till den 22 mars 2024.

Båda rutterna kommer att trafikeras med ett 174-sitsigt Airbus A320-flygplan. Du kan boka din flygresa på Edelweiss Airs webbplats.

Omfattande förbindelser från Centraleuropa till Finland

– De nya rutterna är verkligen välkomna! Nya förbindelser mellan Centraleuropa och Finland kommer att ytterligare förbättra det omfattande ruttutbudet på Finavias flygplatser, säger Petri Vuori, Finavias chef för ruttutveckling.

Edelweiss Air är en del av Lufthansa-koncernen. Nästa vinter flyger Lufthansa från Frankfurt till både Kuusamo och Ivalo flygplatser.

Eurowings, som också hör till Lufthansa-koncernen, kommer att börja med direkta reguljärflyg från Düsseldorf till Kuusamo och Ivalo i december–januari 2023–2024.

Bild: Edelweiss Air / Dominik Baur

Läs mer:

Eurowings öppnar tre nya rutter till Lappland i vinter