Plaza Premium Lounge

Viihtyisät tilat rentoutumiseen, sekä työskentelyyn

Upeat rentoutumismahdollisuudet ja fasiliteetit niin lähteville kuin vaihtomatkustajillekin. Lounge sijaitsee non-Schengen alueella passintarkastuksen jälkeen.

Plaza Premium Loungesta löytyy mukavien istuinpaikkojen lisäksi myös keittiö, baari, suihkut, GoSleep -uniputket, latauspisteet ja Wi-Fi, työskentelytilat sekä leikkialue lapsiperheille rentoutumista ja rauhoittumista varten ennen matkaa.

Tutustu loungen palveluihin ja sijaintiin esitteen kautta.

GoSleep -uniputket

Voit varata loungestamme GoSleep -uniputken ennakkoon muutamaksi tunniksi tai yön yli.

Varaa Allways Meet & Assist -palvelu

Plaza Premium Group tarjoaa Helsinki-Vantaan lentoasemalla Allways Meet & Assist -palveluja lentoasemalta lähteville ja saapuville matkustajille sekä vaihtomatkustajille.

Allways Meet & Assist -palveluihin sisältyvät muun muassa henkilökohtainen lentokenttäassistentti, joka kulkee kanssasi lentokentän läpi yhdessä luodakseen sinulle turvallisen, saumattoman ja tehokkaan lentoasemakokemuksen sekä tarjoaa apua matkalaukkujen ja muiden kantamusten kanssa.

Palveluun voi halutessaan lisätä vierailun Plaza Premium Loungeen (all inclusive ruoka & juoma) sekä Premium turvatarkastuslinjan käytön ja paljon muuta.

Varaa Allways Meet & Assist ennakkoon tai pyydä lisätietoa:
[email protected] , puh. +358 505432088

https://www.allwaysvip.com/

Allways logo