Scandic Helsinki Airport

Inspiroiva hotelli kaikilla mukavuuksilla, Helsinki-Vantaan lentoasemalla aivan terminaalin vieressä. Hotelli on täydellinen valinta, kun haluat nukkua paremmin tai hyödyntää kätevän tapaamispaikan.

Hotelli on rauhallinen hengähdyspaikka keskellä vilkasta Helsinki-Vantaan lentoasemaa. Avarassa ja valoisassa atrium-aulassa nautit ravintolan herkkuja ja baarin puolella on tarjolla virkistäviä juomia sekä purtavaa kellon ympäri.

Tyylikkäät ja modernit huoneet sekä kattava huonevalikoima tarjoavat vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen. Huoneissa on laadukkaat sängyt sekä kaikki tarpeellinen hyviin uniin. Lisäksi osassa huoneita on kylpyamme ja suuremmalle seurueelle on tarjolla huoneita, joissa on kerrossängyt.

Työskentelyyn ja tapaamisiin sopivia tiloja on paljon. Atrium-aulassa ja ravintolassa voit tavata vaikka liikelounaalla tai juhlistaa matkalle lähtöä. Kokoustiloissamme järjestät helposti tehokkaan kokouksen.

Kuntosali ja sauna ovat kätevästi saman katon alla. Kaikissa hotellin tiloissa on maksuton langaton internetyhteys.

Hotelliin on helppo tulla ja lähteä, sillä se sijaitsee vain 200 metrin kävelymatkan päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja juna-asemalta. Yhteydet Helsingin keskustaan ovat kätevät ja nopeat. Junamatka kestää noin puoli tuntia ja taksilla olet perillä noin 20-30 minuutissa. Läheinen kauppakeskus Jumbo tarjoaa muun muassa monipuoliset ostosmahdollisuudet, elokuvateatterin ja kylpylän.