Pikaparkissa voit pysäköidä helposti lyhytaikaisesti saapuvia tai lähteviä lentoja odotellessasi terminaalin edustalle. Hinta on 2 € / 20 minuuttia, 6 € / h.

Voit maksaa pysäköinnin Moovy-sovelluksella tai maksuautomaatilla. Jos käytät Moovy-sovellusta, pysäköintialueen puomi avautuu autosi rekisterinumeron perusteella, eikä sinun tarvitse erikseen käydä maksuautomaatilla.

Jos käytät maksuautomaattia, syötä autosi rekisterinumero automaattiin, jolloin puomi tunnistaa autosi ulosajon yhteydessä.

Drive-in-hinnat

Drive-in-hinnat

Sijainti ja kulkuyhteydet

Sijainti

Pikaparkki sijaitsee tuloaulan edustalla, 1. kerroksessa.

Pääsy terminaaliin

Matkustajien saatto Helsinki-Vantaalle

Kun tuot matkustajan lentoasemalle, voit jättää hänet kyydistä pääsisäänkäynnin edessä. Autolla voit pysähtyä terminaalin edessä, mutta pysäköinti on kielletty. Jos haluat saattaa matkustajan terminaaliin sisälle asti tai käydä kahvilla, aja P1/P2-pysäköintihalliin tai pikaparkkiin A tai B.


Matkustajien noutaminen Helsinki-Vantaalta

Kun haet matkustajia Helsinki-Vantaalta, aja P1/P2-pysäköintihalliin tai pikaparkkiin A tai B. P1/P2-pysäköintihalli sijaitsee aivan terminaalin läheisyydessä. Pikaparkit A ja B sijaitsevat saapuvien matkustajien tasolla, terminaalin edessä. Kun autosi on pysäköitynä, voit rauhassa odottaa matkustajia myös silloin, kun lento on myöhässä. Samalla ehdit lounaalle, kahville tai ruokaostoksille.

Tarvitsetko apua?