Pysäköinnin palvelut

Lue lisää invapysäköinnistä, pesupalvelusta, premium-turvatarkastuksesta, sähköautojen pysäköintipaikoista ja talvisäilytyksestä.

Parking
 

Matkustajien saattaminen ja hakeminen

Helsinki-Vantaalta löydät helposti lyhytaikaisen pysäköinnin saapuvia tai lähteviä lentoja odotellessasi.

Usein kysyttyä pysäköinnistä

Lue tästä usein kysytyt kysymykset pysäköinnistä tai katso kaikki kysymykset.

Parkkihalli kuvattuna ylhäältä päin.

Voinko peruuttaa varaukseni?

Voit perua varauksen veloituksetta 4 tuntia ennen varauksen alkamista seuraamalla varausvahvistussähköpostin peruutuslinkkiä. Jos perut varauksesi myöhemmin, veloitamme koko hinnan.

Onko pysäköintialueelle korkeusrajoituksia?

P3 Premium alueen korkeusrajoitus on 1,9 m. P3 ja P3 Pikaparkki alueiden korkeusrajoitus on 2,1 m ja P5 hallin 2,0 m. Pysäköintialueet P4A ja P4B ovat ulkoaluetta ja niihin ei ole korkeusrajoitusta. Pysäköintiruutujen yläpuolella saattaa olla esteitä alempana kuin 2,1/2,0m, esim. ilmastointihormi tms.

Milloin aikaisintaan ja milloin viimeistään voin varata pysäköintipaikan?

Pysäköinnin voi varata aikaisintaan kuusi (6) kuukautta ja viimeistään kuusi (6) tuntia ennen varauksen alkamisajankohtaa. Pysäköinnin voi poikkeustapauksessa varata P3 Premiumista viimeistään kaksi (2) tuntia ennen aiotun pysäköintiajan alkamista.

Miten toimin, jos paluulentoni on myöhässä ja varaukseni on päättynyt?

Syötä parkkilippusi terminaalin tai pysäköintihallin parkkiautomaattiin ja maksa ylimenevä aika käteisellä tai sirullisella maksukortilla. Voit maksaa erotuksen myös pysäköinnin 24h palvelupisteeseen, joka sijaitsee T1 ja T2 välisellä yhdyskäytävällä.

Lentoaseman neuvonta- ja pysäköintipalvelu

Lentoaseman kartta