Kesätyöpaikat

Tarjoamme kesätöitä 1-3 kuukaudeksi. Aloitusajankohta on yleensä touko-kesäkuussa. Edellytämme 18 vuoden ikää sekä positiivista ja innostunutta asennetta sekä valmiutta tarttua erilaisiin työtehtäviin.

Haemme kesätyöntekijöitä verkkosivuillamme alkuvuodesta ja teemme valinnat hyvissä ajoin keväällä. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme.

Pääosa kesätyöpaikoistamme on asiakaspalvelu- ja kunnossapitotehtäviä. Lisäksi tarjoamme kesätöitä esimerkiksi viestinnän, markkinoinnin ja taloushallinnon parissa.

Tarjoamme kesätyöntekijöille tasapuolisen palkkauksen ja kunnon perehdytyksen. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni(linkki) -kampanjassa ja näin sitoutuneet noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita.

Työharjoittelu

Tarjoamme restonomi- ammattikorkeakoulun opiskelijoille työharjoittelupaikkoja Helsinki - Vantaan lentoasemalla yhteistyöoppilaitoksemme Haaga-Helian kautta.

Meillä työharjoittelussa saat mielenkiintoisia työtehtäviä sekä asianmukaisen perehdytyksen. Työharjoittelu on palkatonta.

Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta työtehtäviisi, yritykseemme ja toimialaamme sekä halua oppia uusia asioita. Etenkin asiakaspalvelutehtävissä arvostamme positiivista asennetta, aitoa innostusta työskennellä ihmisten kanssa sekä halua tuottaa matkustajille ylivertaisia matkustuskokemuksia.

Tarjoamme toisinaan myös muita työharjoittelupaikkoja, sillä haluamme antaa opiskelijoille mahdollisuuden tutustua omaan opintoalaansa käytännössä.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme.

Opinnäytetyö

Opinnäytetyö on oiva tapa tutustua Finaviaan. Se voi myös olla alku työurallesi. Jos olet kiinnostunut meistä ja haluat tehdä opinnäytetyön Finavialle, mieti etukäteen aihe työllesi ja lähetä meille hakemuksesi.

 

Kiinnostaako ura Finaviassa?

Kesätyön ja työharjoittelun kautta pääset tutustumaan Finavian toimintaan. Haluamme saada parhaat osaajat Finaviaan jo varhaisessa vaiheessa.