Ohita navigaatio

Norwegian avaa uudelleen viisi reittiä Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Artikkeli julkaistu
31.03.2022 klo 14:11
Norwegianin lentokone
Matkustus
Norwegian kertoo tiedotteessaan avaavansa tällä viikolla uudelleen viisi uutta reittiä Helsinki-Vantaan lentoasemalta suosittuihin kohteisiin Euroopassa. Nyt avattavat reitit saavat jatkoa kevään aikana ja Helsinki-Vantaan lentoasemalta liikennöitävien reittien kokonaismäärä tulee kesäkuukausina olemaan 27.

Tällä viikolla avautuvat uudelleen reitit Helsinki-Vantaan lentoasemalta Haniaan, Larnakaan, Palma de Mallorcalle, Nizzaan ja Splitiin.

– Olemme iloisia, että voimme kertoa, että lennämme tästä viikosta eteenpäin viiteen uuteen kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Tämä nostaa viikoittaisten lentojemme määrää ja meidän on mahdollista palvella entistäkin paremmin matkustajiamme, jotka haluavat lentää suorilla lennoilla Helsingistä suosittuihin kohteisiin Euroopassa, sanoo Norwegianin Suomen viestintäjohtaja Andreas Hjørnholm.

Norwegian jatkaa myös kotimaan lentoja Helsinki-Vantaan ja Oulun sekä Helsinki-Vantaan ja Rovaniemen lentoasemien välillä ympäri vuoden.

Viime viikolla Norwegian kertoi, että yhtiö avaa tukikohtansa Helsinki-Vantaalla ja palkkaa lentohenkilöstöönsä 150 henkilöä – 100 matkustamoon ja 50 lentäjää. Tämä vahvistaa Norwegianin läsnäoloa Suomessa merkittävästi. Norwegian on jälleen toiseksi suurin lentoyhtiö Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Lähde: Norwegianin tiedote 30.3.2022

Lue lisää:

Norwegian avaa uudelleen tukikohtansa Helsinki-Vantaan lentoasemalla