Ohita navigaatio

Päiväunet tai etätyöt lentoasemalla? Tutustu Helsinki-Vantaan lepo- ja työskentelytiloihin

Artikkeli julkaistu
22.06.2022 klo 14:34
Terminaalista kuva
Matkustus
Oli syynä pidempi matka tai yön yli kestävä välilasku, aina silloin tällöin matkustajan on kätevintä levätä lentoasemalla.

Helsinki-Vantaan terminaalista löytyy lentokenttähotelli, viisi lounge-tilaa ja lyhyempiin taukoihin sopivia lepotiloja. Terminaalissa on rauhallisia nurkkauksia ja käsinojattomia istuimia, jotka on tarkoitettu lepäämiseen matkan aikana.

Lataa akkusi lentoaseman loungeissa

Lounge-tilat tarjoavat mahdollisuuden rentoutua, työskennellä tai virkistäytyä. Lentoyhtiöiden omien loungejen lisäksi Helsinki-Vantaan lentoasemalta löytyy kaikille matkustajille avoimia loungeja.

Aspire Lounge palvelee kiitotiemaisemissa portilla 27, 3. kerroksessa.

Plaza Premium Lounge puolestaan löytyy portilta 40 passintarkastuksen jälkeen. Lounge tarjoaa GoSleep-uniputkia matkustajien käyttöön.

Portilla 52 sijaitsee maksuton ja ympäri vuorokauden auki oleva Olohuone Maja, jossa voi levähtää tai verrytellä ennen matkaa.

Työskentely- ja neuvottelutilat omaan käyttöön

Ketterät, muutaman hengen Spacehub-työtilat ovat matkustajien käytössä porttien 28–29 läheisyydessä.

Lentokenttähotelli GLO Hotel Airportista löytyy neljän tunnin ajaksi varattavia RestPod -tiloja, jotka soveltuvat työskentelyyn tai rentoutumiseen. Tilat sijaitsevat tuloaulan pohjakerroksessa.

Lue lisää

Helsinki-Vantaan lentoaseman lounget

Lentokenttähotelli GLO Hotel Airport

Wellness -hyvinvointipalvelut

Spacehub -työtilat lentoasemalla